2013.04.05. 13:41 – Hirdetés

Hozzátok a nőket?! – Nyerj jegyet az Intim Torna Illegál koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Barba Negra 06 04.JPGÁprilis 6-án, szombat este a Barba Negrában lép fel az Intim Torna Illegál. A zenekar utoljára  januárban lépett fel a fővárosban, ennek örömére számos meglepetéssel készülnek a hétvégi bulira, amire most következő játékunkban egy páros belépőt nyerhet, aki helyesen válaszol egy kérdésünkre. Részletek a hajtás után!

A zenekar a következőt írta a buli kapcsán: „Tombolásra vágyakozók, figyelem! Április 6-án nem kérdés, merre keresd a legjobb bulit a városban – valóságos ereszd-el-a-hajamat őrület vár mindenkire a Barba Negrában! Az Intim Torna Illegál ismét megmozgatja a stresszes hétköznapok végtagjait, és ezúttal egy fergeteges szombat esti láz keretein belül garantálják az izzasztó hangulatot! Utoljára januárban találkozhattunk a tornászokkal, így a tavaszi bolondéria olyan esszenciális a rajongók körében, akárcsak sós csülök a bablevesben. Előzenekarként az MR2 legújabb üdvöskéjeként megismert Blahalouisana alapozza meg a pörgést 21.00-tól, az Intim Torna Illegál 22.00-es kezdését követően pedig DJ Izil marasztalja a rockos gimnasztika drukkereit, vagyis titeket! Ha esetleg nem éreznéd a boogiet az őrült starthoz, az Unicum most sem hagy cserben: az első 300 érkezőnek Unicum Szilva welcome drink dukál! Ha pedig úgy érzed, nincs egy rongyod sem a bulira, íme a megoldás: a belépő mellé, mindenki egy világító Intim Torna Illegál karkötőt kap ajándékba, vagyis a feltűnő ragyogás garantált! Nincs hát apelláta, vágjál te is lyukat a kádba április 6-án, a tavasz legelső érdemleges budapesti koncertjén!”  Ehhez mi már csak annyit fűznénk hozzá, hogy a kérdés, amire a választ várjuk: Melyik hollywoodi színésznőről kapta a címét egy dal a legutóbbi Intim Torna Illegál Lemezen?

A válaszokat ma, azaz pénteken éjfélig várjuk, holnap reggel sorsolás, a szerencsés nyertest pedig nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint az Intim Torna Illegál Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Intim Torna Illegál-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.


hír intim torna illegál barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása