2013.07.22. 16:09 – Hirdetés

Metálos szerda a Bakelitben - nyerj páros belépőt és welcome drinket!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

1371825885_FREE_RIDE.jpg

Július 24.-én a keményebb zene híveinek érdemes a Bakelit Multi Art Centerben tölteniük az estét, hiszen olyan fiatal zenekarok váltják majd egymást a színpadon, akik fiatal korukat meghazudtoló módon zenélnek. A koncertre, amelynek főzenekara a horvátországi Free Ride, most egy páros belépőt és welcome drink kupont sorsolunk ki, ha válaszolsz egy egyszerű kérdésre. Részletek a hajtás után.

A horvát fővárosból származó Free Ride zenekar európai turnéja alkalmával Ausztria után Magyarországon csak itt a Bakelitben áll színpadra! A srácok kölyök koruk óta zenélnek, így zsenge koruk ellenére népszerűek, és nemzetközileg elismertek a metál zene kedvelőinek körében.

Free Ride – The Fallback Plan

A Free Ride mellett az este folyamán három magyar zenekar is színpadra lép. A 2011-ben alakult budapesti metalcore-t játszó Shame On My Fame a legkülönfélébb, méltán elismert metál formációk (Parkway Drive, Enter Shikari, Crazyfist, stb.) feldolgozásai mellett kreatív saját számokkal is lesújtanak a dallamos metál kedvelőire. A közös éneklés és tánc veszélye fennáll.

A 2012-ben, Budapesten alakult Face Off zenekar az egyik legautentikusabb Deftones Cover zenekar hazánkban. A nu metál feldolgozások mellett a zenekar saját dalok írásával is foglalkozik, melyeket első alkalommal fognak bemutatni közönségüknek ezen az estén a Bakelitben. Szenvedélyes, szerelmes metálsírás várható.

A 2008-ban alakult hódmezővásárhelyi, thrash metalt játszó Atrox Trauma brutális feldolgozásokkal és húzós saját számokkal érkezik a Bakelitbe, bizonyítandó miért is jó, hogy a koncert helyszínén nem érvényes a csendrendelet. A zenei programok mellett az este folyamán különleges italakciók is várják a vendégeket: a korsó hűs Bakelit pohár áráért, 350,-Ft helyett 290,-Ft, tequila 4cl 550,-Ft, vodka gyömbér és vodka narancs csak 680,-Ft, így minden adott a jó szórakozáshoz.

Végül jöjjön a kérdés, amire a választ várjuk:

- A koncertek mellett milyen rendezvényeknek ad még otthont a Bakelit Multi Art Center?

(Több megoldást is elfogadunk.)

A válaszokat szerdán délelőtt tízig várjuk, délben sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. A játékban a szokásos módon először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint a Bakelit Multi Art Center Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-Free Ride-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a megfejtést a jatek@langologitarok.hu -ra. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

Kapcsolódó weboldalak:

Facebook event: Esemény: https://www.facebook.com/events/219511291529246/

Bakelit Multi Art Center Facebook: https://www.facebook.com/bakelitmac?fref=ts

Free Ride: https://www.facebook.com/freerideofficial?fref=ts

Shame On My Fame: www.facebook.com/pages/Shame-On-My-Fame/158600550857670

Face Off: https://www.facebook.com/faceoff.official

Atrox Trauma: https://www.facebook.com/pages/Atrox-Trauma/182302468465334 

Jegyár:  elővételben a koncertet megelőző nap éjfélig: 800,-Ft, a helyszínen: 1.600-Ft, amelyből 400 Ft lefogyasztható.

Jegyek kaphatók az INTERTICKET országos hálózatában és a JEGY.HU oldalon, valamint direktben a Bakelit weboldalán illetve a helyszínen, hétköznaponként 10:00 – 18:00 között.


ajánló játék bakelit free ride



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása