2013.08.24. 11:00 – _Hóember_

Ha jól rázod a segged talán még ösztöndíjat is kaphatsz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

juicy_j_50.jpgA memphisi rapveterán, Juicy J különös ötlettel állt elő a minap: nem kevesebb, mint ötvenezer dolláros egyetemi ösztöndíjjal támogatná a seggét legjobban riszáló hölgyet. Az ajánlat a rapper Twitter-profilján jelent meg, és azon nyomban kommentárcunamit indított. A legtöbben azon botránkoznak meg, hogy Juicy hímsoviniszta nézetei immáron nem csak szövegeiben kapnak helyet, és az egyetemre igyekvő hölgyeket ajánlatosabb lenne mondjuk az irodalmi tudásuk szerint díjazni, mint a fenékrángásuk alapján. A bicskanyitogató ajánlat persze elsősorban a kilencvenes években indult MC új, Stay Trippy című lemezéhez hivatott még nagyobb hírverést csapni. A Three 6 Mafiából ismert arc első nagy kiadós albuma augusztus 27-én kerül a boltokba, amelyet honalapján akár végig is hallgathatunk, ám nem akárhogy.

A dalokat egy sztriptíz báros játékkal kell kinyitni, vagyis elég pénzt kell szórni a rúdtáncos lányokra, hogy a póznán maradjanak, és ennek fejében egyre több dalba fülelhetünk bele. A Nyomulj és nyerj filmzenéjével Oscar-díjat is besöprő zenész úgy látszik minden elképzelhetőt és elképzelhetetlent bevet a siker érdekében. És ameddig riszáló tinilányokra vár, a 2007-ben elhunyt texasi raplegenda, Pimp C következő poszthumusz lemezének produceri munkálatain ügyködik. Akit esetleg csak fizetős képzésre vettek fel idén, az az alábbi videóból tájékozódhat miféle valagvonaglásra lesz szüksége Juicy J ösztöndíjának elnyerésére.


hiphop hír rap juicy j



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása