2013.09.02. 13:00 – sajó d.

Hippi - BOZO-klippremier

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bozo.jpg"Nem tudom mennyire telített a hírfolyamotok a lángoló gitárokon de ha van még hely tök örülnénk ha beférnénk egy klippremier poszttal. Gondolom normális emberek előtte jó 1-2 héttel keresnek fel titeket ilyesmivel nem aznap, de normális emberek anyukája nem szívott ragasztót az egész terhesség alatt és zárt be a pincébe a pedofil nagybácsival ha nem ettem meg a brokkolit. azóta megeszem, de szarni csak ímmel ámmal.... nade elkalandoztam." - kaptuk ezt a levelet nemrég a BOZO együttes egyik tagjától és bevalljuk, ilyen gyönyörű levél után nem volt szívünk megfosztani őket a klippremier lehetőségétől. A balatonboglári, de már Budapesten ügyködő Bozo új klipje így most a Lángoló Gitárokon debütál, amiről a zenekar is mesél kicsit a hajtás után.

"Máté Péter szellemét próbáltuk felidézni a városligetben. A videó egy sorozat első része, amiben a lemezen szereplő számokhoz csinálunk olyan klipeket eléggé ló badzsettel, hogy a barát zenekarainkat szerepeltetjük magunk helyett bennük. Ebbe például a Verőköltő tűnik fel a végén. Képi világ terén megpróbáltuk a '70-es, '80-as évek frenetikus magyar slágerklipjeit felidézni, főként az Azért vannak a jóbarátokat. A tervezet az hogy havonta egy klipet adunk ki a kezünk közül év végéig." - mondja nekünk Dexter Bozo a zenekar énekes-gitárosa, majd hozzáteszi, ebben a dalban a dobos énekel illetve a videóban is ő a főszereplő. A HULLÁM címet viselő, 11 számot tartalmazó nagylemezük előreláthatólag szeptember végén jelenik meg és ingyenesen letölthető lesz. Az együttest legközelebb szeptember 8-án lehet elkapni a Magyar Dal napján a budapesti Keleti Blokkban, ahol egy támogatói összeg (5-500 ft) ellenében adjuk a lemezüket hetekkel a hivatalos megjelenés előtt, feltéve ha az illető hozott magával valamilyen adathordozót.


premier rock hír klip bozo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása