2013.10.11. 15:55 – Hirdetés

Szombaton Bonusz Electronic Music Festial

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

CarlCox2013_net.jpegOktóber 12-én szombaton rendezi meg a Bonusz Electronic Music Festialt a Hungexpo területén. A legmodernebb hang - és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.

Az éjszaka folyamán üdvözölhetjük az Intec kiadó vezetőjét az élő technolegendát, Carl Coxot. Jön az új generációs elektronikus tánczenei világsztárok egyik legfényesebb csillaga, a holland Nicky Romero. Itt lesz a techno egyik szülőatyja Detroitból, az "Innovátor", azaz Derrick May, valamint honfitársa, a Sci+Tec kiadó frontembere, Dubfire. Jelen lesz a holland slágergyáros, Sander Van Doorn, illetve a neves berlini Kalkbrenner testvérpár ifjabbik tagja, Fritz Kalkbrenner, aki élő műsorral készül a jeles eseményre. Nagy attrakció lesz a négy lemezjátszóval dolgozó, géppuskakezű spanyol dj-virtuóz, Cristian Varlea fellépése, továbbá érkezik a neves Toolroom Records vezére, az óriási népszerűségnek örvendő Mark Knight is. Svédországból látogat hozzánk a Drumcode kötelékébe tartozó szépséges DJ-hölgy, Ida Engberg, valamint az összehasonlíthatatlanul egyedi és sokszínű hangzásáról elhíresült Jan Blomqvist, aki dobosával kiegészülve ad majd élő műsort. Köszönthetjük majd a német minimal-tech szcéna egyik legjelesebb képviselőjét, Gabriel Anandát, és a Cocoon kiadó üdvöskéjét, a szintén Németországból érkező Daniel Stefanikot. Az impozáns felhozatalban megtalálhatjuk még a kéttagú itáliai electropunk formációt, a Cyberpunkerst, az angol techno-szcéna legújabb fenegyerekét, Alan Fitzpatricket, illetve a sötét és kemény techno-hangzásával sokkoló Sasha Carassit is.

2013.10.12. BONUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2013 - Hungexpo - Budapest

RED ARENA
Carl Cox , Dubfire , Cristian Varela , Alan Fitzpatrick , Ida Engberg , Sasha Carassi , Hot X , DJ Budai , SanFranciscoBeat , Coyote

BLUE ARENA
Nicky Romero , Sander van Doorn , Cyberpunkers , Andro , Julia Carpenter, Sikztah, Muzzaik , Dublic

GREEN ARENA
Fritz Kalkbrenner live , Mark Knight , Derrick May , Jan Blomqvist live , Daniel Stefanik , Gabriel Ananda , Jay Lumen , Chriss Ronson , Dandy , Poli , James Cole

SOUNDHEAD TERRACE
Yvel & Tristan , Secret Factory , Beta , CrossNineTroll , Bernathy Zsiga live , Reecoba , Firedog , StereoKillaz

helyszín: Hungexpo
cím: 1101 Budapest , Albertirsai út 10.
bejárat: 1. kapu
kapunyitás: 19:00, start: 19:00, end: 08:00


fesztivál hír electro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása