2013.10.13. 13:04 – Sajó Dávid

Kifogytunk a frappáns címekből - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jack_1.jpgA mostani klipmegosztás kicsit rövidebb a szokásosnál, ehhez például stilszerűen illeszkedik a Jack mindössze 41 másodperces klipje például. Viszont az Alvin és a mókusok négyperces kanapén heverészése már annyira nem, de legalább a hölgyek gyönyörű férfitesteket nézhetnek a Puszi Együttesnek köszönhetően. Lesz még új Compact Disco, a Csillag születikből megismert Immigrants illetve Flexible Juice Debrecenből.

Compact Disco - The Storm

A Compact Disco az azonos című, nemsokára megjelenő nagylemezéről választott dalt új klipjéhez, amit Miki 357 rendezett. Ebben egy nagyon menő kiskrapeket láthatunk gördeszkával a hóna alatt, hajszárítás közben meg iPhone-t nyomkodva, igaz, elég szomorú gyerekkora lehetett, ha tényleg csak egy darab applikáció volt a telefonján. Később egyre idősebb lesz, hogy aztán vénemberként végezze a vízbe ugorva. A végén van azonban egy csavar.

The Immigrants - Smiles Around Midnight

Valami rémlik annak kapcsán, mintha láttam volna a pécsi Immigrants zenekart a Csillag születikben az Are You Gonna Be My Girlt játszani a Jettől. Azóta nem sokat hallottam róluk, de mint kiderült, igenis léteznek és most egy új klipet is készítettek. A valahol a Killers és a Kings of Leon között mozgó Smiles Around Midnightban a füstbe burkoló és abban bohóckodó zenekar mellett az énekest láthatjuk a szabadban sétálni, aki aztán alámerül a vízbe egy lánnyal, ki tudja milyen indokból.

Alvin és a mókusok - Paraszt

Mennyire érdekes négy és fél percig egy dohányzó nőt illetve a zenekart nézni egy kanapén? Nem túlságosan, azért nem is nagyon tudunk mit írni az új Alvin-klipről, azon kívül, hogy a kanapén ülnek és dohányzik benne egy nő. De legalább van magyar felirat a magyar szöveghez.

Jack - Béklyó / Shackles

Eléggé kedveltük a Jack grindcore együttes legutóbbi nagylemezét, akik most új klipet forgattak egy új dalhoz. Ez a hanganyag egy 7"-es bakelit lesz az amerikai Give Praise Records és a francia Crustatombe Records kiadásában, a megjelenés 2013 végén várható. Mindig azon panaszkodunk, hogy a próbatermi meg a "zenekar zenél" típusú videók mennyire rohadt érdektelenek, de a 41 másodperces dal esetében ezt a megoldást abszolút helyénvalónak érezzük.

Puszi Együttes - Ma este
 

Az HBO futó Társasjáték tévésorozatban volt hallható a Ma este című szám, amihez egy slideshow-szerű videó készült. Ebben csupa izmos, jóképű férfiről mutatnak sokszor péniszközeli felvételeket, de még a hurkatöltő Orbán Viktor is feltűnik itt-ott Zámbó Jimmy mellett. Azon női olvasóinknak ajánljuk, akik lusták beírni a Google-be a hot male models keresőszavakat.

Flexible Juice - Város kell a Napnak

A debreceni Flexible Juice új klipje a tipikus példa arra, hogyan lehet egy egész jó számhoz, egy egész jó ötletekre épülő klipet elrontani azzal, hogy ócska technikával forgatva, totál amatőrök által rakják össze. Persze ennek is van valami bája, a haveroknak lehet is mutogatni, de ha már komolytalanra akarjuk venni a figurát, akkor az ne a hozzá nem értésben testesüljön meg.


jack immigrants klipmegosztás compact disco flexible juice alvin és amókusok puszi együttes



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása