2013.10.21. 16:30 – Hirdetés

Progresszív post-rock az R33-ban - Leech (CH) + Korai Öröm

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Holnap este érkezik az R33-ba az instrumentális post-rock egyik nagyágyúja, a svájci Leech. Kísérlezetős, nyitott hangzásokra fogékony arcoknak mindenképpen érdemes ellátogatni a bulira, pláne, hogy az est másik zenekara a legendás Korai Öröm, másnap ráadásul munkaszüneti nap is lesz!

Korai_Orom.jpg

A progresszív és a post rock határmezsgyéjén egyensúlyozó Leech-et 1995-ben alapította Marcel Meyer (gitár, billentyűk), Urs Meyer (gitár, billentyűk) és Serge Olar (dob), hogy instrumentális rockkal kísérletezzenek, már a kezdetektől.

Első lemezük Instarmental címmel jelent meg 1996-ban, ezt két másik album követte, de 2000 után úgy döntöttek, jegelik a bandát. Mára három új taggal kiegészülve (Tobias Schläfli, Dave Hofmann és Stefan Hell) újult erővel törtek vissza a zenei fősodorba, tavaly pedig egy kitűnően sikerült lemezt adtak ki If We Get There One Day, Would You Please Open The Gates? címmel.

Az este további két fellépője a pszichedelia itthoni képviselői közül a rangidős Korai Öröm, akiket már nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen sikeres koncertbandának számítanak hazánkban, illetve a szárnyait bontogató Early Morning Vision, akik előkelő helyezést értek el az R33 tavalyi tehetségkutatóján.

Leech (CH) + Korai Öröm, Early Morning Vision

Budapest, 2013. október 22., kedd, 20:00, R33

Belépő: 500 HUF

Fellépők:

00:00 LEECH (CH)
https://www.youtube.com/watch?v=iwQvMMadfSU
https://www.facebook.com/leechofficial

22:00 Korai Öröm
https://www.youtube.com/watch?v=uo4Khr3ByG8
https://www.facebook.com/koraiorom?fref=ts

20:30 Early Morning Vision 
https://www.facebook.com/earlymorningvision

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1415010392046124/ 


ajánló hirdetés program leech korai öröm r33



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása