2013.11.19. 11:58 – Lángoló Gitárok

Itt a legelső Anima Sound System-koncert felvétele

remix-EP és szülinap

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

art_FX.jpgElőkerült az Anima Sound System első koncertfelvétele négy számmal 1994 novemberéből. A nagykanizsai fellépésen a Prieger Szabolcs, Prieger Zsolt, Németh Gergő alaptrió egészült ki Rozmán Zoltán dobossal (a mai zenekar dobosát is Rozmán Zoltánnak hívják, de két különböző emberről van szó) és Kovács Kata hegedűssel. A csapat akkor még folkbeütésű, instrumentális dub-reggae-t játszott A felvétel egy kazettán volt évekig a próbahelyen, majd az egyik első zenekari számítógépre került, amire az elmúlt hetekben bukkantak az animások.

Plusz hallgatnivalónak itt a zenekar Good Luck Boy című dal vadonatúj remix-EP-je is, melyen Antilope Kid, Monoscope, Dave Parker és Tommy Brutkho átértelmezései szerepelnek.

A zenekar még ebben a hónapban egy karácsonyi, szintén dub-elemeket felvillantó dallal jelentkezik, de előtte e hét péntekén, november 22-én a Gödörben még megtartja 20. születésnapját. Az ünnepi koncerten meglepetésvendégek: zenészbarátok, volt zenekari tagok is fellépnek majd, a koncert után pedig reggae- és dancehall-party lesz.


remix reggae pop hír dub dancehall anima sound system



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása