2013.12.11. 11:56 – dankógábor

Visszatér a Balaton Sound rezidens DJ-je és lesz Azealia Banks is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén nem lépett fel a Balaton Soundon, mert inkább a Szigetre kérte magát, de jövőre ott lesz Zamárdiban David Guetta, úgyhogy mindenki megnyugodhat (azok is, akik amiatt rettegtek, hogy ismét a Szigeten lesz). Amúgy a legfontosabb, persze a már említett francia gyereken kívül, hogy talán most végre tényleg eljut Magyarországra Azealia Banks, a nagypofájú, electrós alapokra szövegelő New York-i rappercsaj, aki idén a Szigetet lemondta túlhajszoltság miatt. Lesz még az ex Swedish House Mafia-s Steve Angello, a chicagói house-os Felix Da Housecat, Hollandiából a W & W és szintén ebből az országból jön majd a house-ban utazó Martin Garrix is. A tradicionális rapper vonalat egyelőre csak Wiz Khalifa képviseli, de az az érzésünk, hogy nem lesz egyedül.

Amúgy a 2014-es MasterCard Balaton Soundra a jegyárusítást december 11-én, tehát ma, pontban délben kezdik szerte az országban és külföldön, ami azért fontos információ, mert már tavaly is hónapokkal a fesztivál előtt elfogytak a bérletek és sokan nem jutottak be a Balaton parti bulira, ami amúgy ilyen volt:


hír david guetta balaton sound



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása