2013.12.18. 12:37 – dankógábor

Tényleg összeáll a Culture Club?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

3667062-3x2-700x467.jpgUgyan Boy George ebben a klassz interjúban azt mondta nekünk 2010-ben, hogy 2012-re tervez egy nagy Culture Club-összeállást lemezzel, turnéval meg mindennel, ez elmaradt. Most viszont azt olvastuk az MTI-ben, hogy 2014-ben megvalósul az említett nagy összeborulás. "Újra összeáll és új lemezre készül a nyolcvanas évek egyik sikercsapata, a Culture Club. Erről Boy George, az együttes frontembere egy francia magazinnak adott interjújában beszélt. "Új albumot szeretnék kiadni a Culture Clubbal 2014-ben" - mondta Boy George a Tetu című francia melegmagazinnak. Az 52 éves énekes röviddel az interjú előtt állapodott meg a visszatérésről Roy Hayjel, az együttes gitárosával, Mikey Craig basszusgitárossal és Jon Moss dobossal Los Angelesben." - írja az MTI. Mondjuk ahogy olvassuk, ezt akár a mi interjúnk után is világgá lehetett volna kürtölni, szóval ennyire higgyük most is a popénekesnek. Annyival több most a konkrétum, hogy állítólag már januárban stúdiózni fognak, és veszik fel a tervek szerint sok soult és reggae-t tartalmazó dalokat.

Az MTI ezt írja a Culture Clubról: "Az 1980-as években kultzenekarnak számító Culture Club olyan, ma is gyakran hallható slágerekkel lett népszerű, mint a Do You Really Want to Hurt Me vagy a Karma Chameleon. Boy George - polgári nevén George Alan O'Dowd - extravagáns külsejével a korszak androgün ikonja volt. A Culture Club 1986-ban feloszlott, majd egy rövid időre 1998-ban újra összeállt, 2002-ben pedig a londoni Royal Albert Hallban adott jubileumi, 20 éves koncertet. 2006-ban ugyan Craig és Moss megpróbálta egy új énekessel feléleszteni a zenekart, ám ez végül nem sikerült. 2011-ben - az egészségügyi problémákkal küzdő Jon Moss nélkül - két koncertet is adtak."

Ez meg itt az egyik legnagyobb slágerük:

Ez meg egy másik:


pop hír culture club



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása