2013.12.20. 15:00 – Hirdetés

Suzuki viaDAL Live - a sorozat zárókoncertje a Gödör Klubban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2014. január 18-án a Gödör Klubban rendezik meg a Suzuki viaDAL gálakoncertjét. Az autómárka támogatásával az elmúlt másfél évben 15 zenekar nyert a viaDAL Facebook-párbajban egymillió forintos költségvetésű videoklipet, és értelemszerűen közülük kerülnek ki a szóban forgó koncert fellépői is. 

A koncertekre és fesztiválokra járó zenekedvelők a Paddy and the Rats, a különleges programmal érkező Leander Rising, a the Grenma vagy a Kozmosz nevét valószínűleg mindannyian ismerik. Színpadra lép továbbá az 1996 óta koncertező Bankrupt, a szerencsi IdiotSide és a viaDAL 2013-as évadának utolsó nyertese, az Own Project is. 

Az estét a két színpadon folyamatosan zajló koncerteken túl a Kiégő Izzók erre az alkalomra készített egyedi fényfestései és vizuális effektjei teszik még izgalmasabbá. A programot Magyarország vezető indie-electro dj-je, Tesco Disco első 2014-es bulija zárja hajnali egytől reggelig. A belépés ingyenes, kezdés este hatkor.

További információk az esemény Facebook-oldalán.


hír viadal suzuki



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása