2013.12.23. 10:44 – dankógábor

Furcsa, mint mindig - Itt a Watch My Dying új ep-je, a 4.1

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

WMD 2013 2.jpg4.1 címmel most bemutatjuk a Watch My Dying legújabb ep-jét, amihez az extrémmetál-zenekar szöveget is küldött. Mindent alább lehet meghallgatni, elolvasni. Vágatlanul.

Amikor ezt olvassátok, mi már nem leszünk, elnézést kérünk mindenkitől, akit valamilyen módon megbántottunk direkt vagy véletlen (többnyire direkt).


Most amikor ezeket a sorokat írom 2042. 12.23-án végre megjelent a Watch My Dying 4.2 lemeze.



Nem is tudom, hol kezdjem, talán 29 évvel ezelőtt, amikor kihoztuk a 4.1-t vagy inkább 2012 tavaszán, amikor elkezdtük írni azt. Úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna. Akkor írtunk először úgy lemezt, hogy Kamasuka a hard disk is szerves része volt az élő műsornak. Csupa új lehetőség, kihívások. (Akkoriban még nem alkalmaztunk a holografikus zenésztársakat.) Mindent felperzselő tűz és lendület volt bennünk, pont mint a rendszerhiba idején. Egy év alatt írtunk 42 nótát, mégis valahogy nehézkesen akart összeállni a lemez. Igaz voltak magánéleti problémák is, Gábor akkoriban vette át a hatalmat a tetoválók könyörtelen világában. Mindennaposak voltak véres leszámolások, és amikor valaki felrobbantotta az egyik bevásárlóközpont komplett alsó szintjét, hát az is sokat hátráltatott. Sanyinak is a plázákkal akadt problémája, Viktornak pedig a németek okoztak sok álmatlan éjszakát. De ez már történelem. Akkoriban ezrek jártak WMD-re, és folyamatosan megállítottak az utcán, hogy mikor lesz már lemez. Az első 2013-as Stagediving Stadion Turnén már nem bírtuk tovább a nyomást. Minden egyes állomáson, amikor begurult a Cadaveres emeletes Neoplan turnébusza (és az akkoriban menőnek számított) tudtuk, hogy rögtön kiugrik Balika, és kérdőre von ő is a lemez miatt. Nem tudtuk tovább hárítani a kérdéseket és véglegesítettük azt a hat nótát, amire akkor mindannyian rábólintottunk. 2013.12.23-án végül megjelent a sorsdöntő 4.1.



És ott volt még a klip is, amit szintén nagyon meg akartunk jelentetni. Kibéreltünk egy egész gyárat a forgatáshoz...

Elnézést fel kell függesztenem egy időre, megérkezet a friss oxigén Írországból, és ehhez nagyon nehéz hozzájutni mostanában itt a Marson.

Ezek után már csak az ep van hátra, íme:


metál hír watch my dying



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása