2014.01.29. 12:48 – dankógábor

Nagyjátékfilmet csinál a Kodály Method. Adjál rá pénzt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

adjalpenz.jpgAmihez a közösségi finanszírozást veszik igénybe. "A Szimler Bálint és Rév Marcell nevével fémjelzett alternatív videóklipekre szakosodott Kodály Method kisebb kihagyás után idén nyáron egy nagyjátékfilmmel fog visszatérni, és most ehhez rajongóik segítségét kérik néhány zenekar közreműködésével." A készülő mű munkacíme Balaton Method, és a korábbi videóik továbbgondolása lenne, valamint ezzel szeretnének a fővárosból is kitörni. "Egy zenés dokumentumfilm, road movie a Balaton körül. Az út során a hazai könnyűzenei élet ismert és kevésbé ismert szereplői lesznek társaink jellegzetes balatoni hangulatokat megidézve - az utazást pedig természetesen állomásról állomásra a zenekarokkal forgatott Kodály Method-videók tagolják majd." Ennek a filmnek a létrejöttére gyűjtenek most közösségi finanszírozás (crowd funding) formájában.A kezdeményezés weboldala

"A pénzgyűjtés azonban nem egyenlő adománygyűjtéssel: a felajánlásokért cserébe a film premierjére és az utána lévő buliba szóló meghívót vagy Kodály Method-pólót lehet kapni. Nagyobb összegű felajánlások esetén lehetőség van a nyári forgatáson való részvételre vagy épp a film végefőcímén való megjelenésre is, de ezer eurós támogatásért már bárki producere lehet a filmnek." Szóval klikk, és támogass!

A mondanivaló alátámasztásához pedig ugyan mi lehetne jobb, mint egy Akela-klasszikus átdolgozása olyan zenekarok tagjainak segítségével, mint az Elefánt, a Turbo, az Óriás, a Supernem vagy a Shell Beach.

Mi ráerősítünk az eredetivel is:


hír kodály method



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása