2014.02.18. 10:00 – Gitárok

Itt egy új Subscribe-dal, a The Verdant

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy számot már megmutattunk az új, This Moment Will Soon Be Gone című Subscribe-lemezről, most pedig itt a második, a The Verdant. Ennek a premierje itt van a Lángoló Gitárokon. "Ez a szám egy négytételes dalcsokor első része, egy afféle elbocsátó szép üzenet. Az új album stúdiómunkálatainak kezdetén ért véget egy hosszú szerelem az életemben, ami több dal szövegét is ihlette. A The Verdant egy kapcsolat megromlásának első jeleit tárja fel, és annak okaival foglalkozik, kérdéseket tesz fel, válaszokat keres. Remélem, hogy mindenki megtalálja benne önmagát, és sokaknak segít majd. A szám egy óriási riffel indul, aztán erős verzék jönnek, a közepe pedig időmértékes jellegű, ami szerintem elég izgalmasan sikerült" - mondta Csongor Bálint, a Subscribe frontembere. 

A Subscribe új nagylemeze hivatalosan március 3-án jelenik meg, de az előrendelés már elindult a zenekar honlapján. A rajongók február 24-ig kétféle csomagból választhatnak. Az egyikben a This Moment Will Soon Be Gone című cd, egy dvd öt nyári fesztiválkoncert felvételeivel és egy ajándék Subscribe-poszter található. A másik csomagban a dedikált cd, dvd és poszter mellé a rajongók egy olyan pólót is kapnak, ami kizárólag az előrendelési időszakban érhető el, mert a rajta lévő mintát soha többé nem fogják gyártani.

A Subscribe különleges akciót is hirdetett: az előrendelők a kiválasztott csomag árán felül 1000 forinttal vagy annál nagyobb összeggel segíthetik a zenekart. A támogatók neve felkerül a Subscribe hivatalos honlapjára, valamint bekerülnek a VIP rajongói klubba, amelynek tagjai a későbbiekben különleges, csak a klub tagjai részére meghirdetett eseményeken vehetnek részt és további meglepetésekben is részesülhetnek.

A This Moment Will Soon Be Gone című nagylemez megjelenése után a Subscribe tavaszi turnéra indul, amelynek első állomása március 7-én lesz Debrecenben. A következő hetekben a fiúk Miskolc, Győr, Veszprém, Szeged, Szolnok, Pécs és Dunaújváros klubjaiban lépnek fel. A budapesti lemezbemutató koncert április 11-én lesz az A38 állóhajón.


metál hír subscribe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása