2014.03.06. 14:07 – edicsek

Sztárok, akikről soha nem gondolnád, hogy metálra bólogatnak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Lady_Gaga_Heavy_Metal_Lover_Manchester.jpg

Mikor celebek zenei ízléséről van szó, leginkább azokról lehet hallani, hogy melyik énekesnő kivel kötött életre, de leginkább néhány hónapra szóló örök barátságot. Most viszont a VH1 segítségével csodálkozzunk rá kik azok, akikről nem is gondoltuk volna, de ha zenéről van szó, akkor metál zenekarokat részesítik előnyben. Mindegy hogy híres popénekesnőről vagy a királyi család sarjáról, esetleg Oscarra jelölt színészről van szó, a Slayer meg a Pantera összehozza az embereket.

Harry herceg

A brit uralkodói család trónvárományosai között a negyedik helyen áll, azaz elég közel a tűzhöz, mégis elég távol a felhajtáshoz, hogy azt csináljon, amit akar. Ha pedig kedve tartja, akkor thrash metált üvöltet a Buckingham Palotában iPodján, ami tele van a Big Four, vagyis az Anthrax, Metallica, Megadeth és Slayer lemezeivel.

Demi Lovato

Ő az a cuki tinisztár, aki a Disney csatorna 12 éveseknek szóló sorozataiban élt meg lelki drámákat, vagy osztott meg életbölcsességeket, ahol annak idején Miley Cyrus is kezdte a pályafutását. Ő viszont bevallotta, hogy kedvenc zenéi között nem egykori kolleganője lemeze szerepel, hanem a Lamb Of God vagy a Devil Wears Prada, sőt a Dimmu Borgirt is imádja. Biztos azért mert egykori főnökére, Mickey Egérre emlékezteti az arcfestésük

Chiara De Blassio

Ő New York polgármesterének, Bill Blassionak a lánya, akinek ízlése miatt valószínűleg kicsit nagyobb nyugiban lehetnek az ottani klubbok, mint a hazai romkocsmák. Chiara a legjobb helyen, Teen Vouge-nak adott interjújában vallotta be, hogy kedvence a régi vonalas metál, a thrash és a death vonal, de rá van kattanva a skandináv metálra a folkra és a viking metálra is.

RJ Mitte

A Breaking Bad nevű hatalmas sikerrel zárult sorozat Walter Juniorja szintén metálrajongó, egy Steel Panther koncerten vendégeskedett.

Michael C. Hall


Alias Dexter, szintén sorozatsztár, aki szereti a metálzenét. Nemrégiben éppen Randy Blythe, a Lamb Of God énekese büszkélkedett el azzal, hogy fogalma sem volt ki ez a srác, aki megjelent az egyik ismerősükkel, csak értetlenül nézte miért lesz egyre nagyobb a zsongás a turnébuszukban.

Michael Fassbender

Az X-Men, a 300 vagy a Becstelen Brigantik szereplője, akit a 12 Év Rabszolgaságban nyújtott alakítása miatt Oscarra is jelöltek, saját elmondása szerint legjobban a Metallica vagy a Sepultura zenéjére tud kikapcsolódni, illetve a Slayer klasszikus, Reign In Blood lemezéről jöhet neki bármi.

Lady Gaga

Ő az a nő, akit rengetegen utálnak olvasóink közül is dalai, megjelenése és úgy az egész léte miatt. Holott ha bárki szereti az Iron Maident vagy a Saxont, akkor máris van közös érdeklődési pontja Lady Gagával, aki gyakran feltűnik hasonló koncerteken.

Chris Hemsworth

A Thor című film sztárja is rajong a metálért, azon belül is a Panteráért és a thrash metal hőskoráért.

Will Smith és Jada Pinkett Smith

Will Smithék családja is szereti a zenét, sőt metálos, ráadásul nem is a lágyabb fajtából választanak maguknak kedvenceket. Jada Pinkett Smith egy interjúban elmondta, hogy kedvenc zenekarai között szerepel a Crowbar a Mastodon és a Skindred is. Jada Pinklet Smith-nek amúgy zenekara is van, de mivel ez nem igazán ismert errefelé, így sokakat meglephet a metálossága.

Viggo Mortensen

Dankó Gábor sztorija: "A budapesti Heaven And Hell-koncert közben tűnt fel egy nagyon vékony, csíkos nadrágos, All Blacks-logós sapkás alak, aki teljesen kitakarta előlem az azóta már elhunyt Ronnie James Dio énekest, ezért elé furakodtam. Mikor hátranéztem, akkor vettem észre, hogy a Gyűrűk Ura egyik főszereplőjét, az akkor éppen Magyarországon forgató Viggo Mortensent lökdöstem arrébb, aki kicsivel később bement az első sorokba bólogatni a Black Sabbath-számokra. Utána már nem láttam, igaz nem is kerestem." Szóval valószínűleg Mortensen is szereti a keményebb zenéket, vagy csak unatkozott itt Budapesten.


celeb metál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása