2014.03.25. 13:05 – dankógábor

Byealex most megmutatja milyen kemény is ő

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt írja a Blikk, hogy feltámad Márta Alex előző zenekara, a My Gift To You. A Byealex néven elhíresült Márta itt leginkább a modern metál kategóriába besorolható zenét játszott. Illetve játszik a mai napig, mert a zenekar nem szűnt meg, csak pénz hiányában szünetelt. Most viszont beindul kegyetlenül, úgyhogy az Eurovízión szép helyezést elért énekes ilyen és ehhez hasonló "agresszív és költői" dalokkal sokkolja majd a széplelkű Byealex-rajongókat. Meg minket. :(

Na jó, kicsit csúsztattunk, mert van részlet az egyik új dalból is, az meg ebben az egy percben stílusilag nem igazán hasonlít a fenti tök semmilyen számra. Ez inkább a nyolcvanas évekbeli magyar alterszíntérre emlékeztet:

Ahogy ez a kicsit régebbi részlet sem metál:

Szóval hol van itt az a nagy keménység?!


hírek rock metál hír byealex my gift to you



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása