2014.04.07. 15:28 – Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Cimbaliband új nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Cimbaliband.jpg

A Budapest Folk Festre megjelenik a Cimbaliband hetedik nagylemeze, a Vidámpark.  A népzenében jártas Unger Balázs az elmúlt években sikert sikerre halmozó zenekarával ezúttal kizárólag saját szerzeményekből álló albumot hozott létre, amely ugyan népzenei gyökerekből táplálkozik, de valódi cimbalom-rock and roll-“bulizene”. A lemez hamarosan elérhető lesz, a lemezbemutató koncertre pedig 2014. április 25-én kerül sor a Budapest Folk Festen, a Gödöllői Művészetek Házában.

A Vidámpark ugyan bezárt, de a Cimbaliband visszahozza az élményt, hangulatot!

A 11 számból álló lemezen közreműködik a Petőfi Rádió tavaly felfedezett hip-hop rappere, Halott Pénz, valamint a Fanfara Complexa kiváló szaxofonosa, Bede Péter is.

A Cimbaliband a Petőfi Rádió választott zenekaraként 2013 januárjában képviselte Magyarországot Hollandiában, az európai rádiók “eurovízióján”, az EUROSONIC fesztiválon. Az eredményes szereplés után az együttes megkapta a “Petőfi Rádió 2013. év felfedezett zenekara“ titulust. A Cimbaliband és az újságírók által “a cimbalom Chuck Berryje”-nek titulált, Unger Balázs zenekarvezető utazásaik során számtalan országban jártak; mindenhonnan hoztak magukkal egy kis szuvenírt, zene formájában.

Cimbaliband: Vidámpark, lemezbemutató koncert

2014. április 25. péntek - 19.00, Gödöllő - Művészetek Háza


fesztivál cimbaliband halott pénz folk fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása