2014.04.07. 12:02 – Lángoló

Itt a Maszkura és a Tücsökraj DSP-vel közös klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Maszkura és a Tücsökraj eddigi hét éve során már többször dolgozott együtt más zenészekkel, úgyhogy annyira nem nagy meglepetés, hogy most egy közös klip is készült a DSP-vel. Alább a videó sok-sok szöveggel.

Maszkura: „Békásmegyeren jártam suliba, amikor Magyarországra költöztem és a hév aluljáróban majdnem minden nap utcazenéltem. Több alkalommal is találkoztam a DSP-s srácokkal az ott töltött idő alatt. Sokszor szüneteltettem a muzsikát, amikor felbukkantak hazamenet, hogy tudjunk váltani pár szót. Később utaztunk együtt is hip-hop buliba fellépni. A DSP egy kerek hip-hop produkció, nagyon szeretem amit csinálnak. Már lassan tíz éve, hogy ismerem Dipát és Bomot. Ugyanúgy szeretik a mulatozást, mint mi. Egyszerű normális arcok, akikkel jó együtt dolgozni.”

Dipa: „Maszkurával már vagy tíz éve ismerjük egymást közös bulikból, ő is először rappeléssel kezdte a pályafutását, és hamar összebarátkoztunk. Tavaly összehoztunk egy élőzenés DSP Live formációt és Földesi Attilát kértük fel dobosnak a Tücsökrajból, őt így ismertük meg, aztán a többiekkel is összehaverkodtunk az új közös szám kapcsán. Attila írt nekünk, hogy ránk gondoltak közreműködőként egy szám kapcsán, és átküldte a szám első próbatermes demo verzióját, minket pedig egyből megfogott a szám hangulata, és Maszkos refrénje is azonnal a fülünkbe mászott. Egy közös próbatermes sörözgetés alkalmával kialakult bennünk, hogy milyen hangvételt hozzunk a számhoz, aztán el is kezdtük rá megírni a szövegeinket.”

Maszkura: „Fontos, hogy olyan legyen a közreműködő, aki átérzi a dal témáját és megéli azt. Örülünk nagyon, hogy a Szomjúság panasz című dalban ők is kifejtették pár sorban a gondolataikat.  Máshogy rapelnek és fogalmaznak, mint én, ezért még színesebb lett a dal. Hozták a megszokott jóízű és sajátos világukat, ami miatt Őket akartuk.”

Dipa: „Régóta a fejünkben volt, hogy egyszer össze kéne hozni egy közös számot, mert elismerjük és szeretjük egymás munkásságát. Örülünk, hogy végül is erre most került sor, amikor már mind a két formáció stílusa kiforrott.”

Maszkura: „Elfogyott pár sör munka közben, de leginkább a felvétellel voltunk elfoglalva és a videoklippel, mert ilyenkor az fontosabb. Amikor összeraktuk a dalt közösen a próbateremben, akkor is lecsúszott néhány, mert így szeretjük.”

Dipa: „A videó a szám felvételekor készült. Semmi nagy rongyrázás, csak szerettünk volna a számhoz egy vizuális pluszt, ami visszaadja a közös munka hangulatát.”


pop hiphop hír dsp maszkura és a tücsökraj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása