2014.04.09. 18:12 – Lángoló

Ezeket lehet majd nézni a Kispál és az annabarbi mellett a Fishingen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az idei Fishing On Orfű legnagyobb dobása két újjáalakulás lesz. Az egyik a Kispál és a Borz, a másik pedig az annabarbi (kisbetűvel, szigorúan). Természetesen ezeken kívül is lesznek koncertek a tóparton. A kispálos napon például fellép még a Pál Utcai Fiúk, az Üllői Úti Fuck, Németh Juci új zenekara és az Európa Kiadó is. Csak, hogy tényleg a magyar alternatív rock jegyében teljen a start. 

Kalinka_640x75px.jpg

A többi napon már a szokásosan telik majd a mindenki által rettenetesen hangulatosnak leírt fesztivál. Szóval lesz Punnany Massif, Brains, Intim Torna Illegál, Budapest Bár, Péterfy Bori & Love Band, Quimby, Supernem, Anna & the Barbies, HS7, Vad Fruttik, Kiscsillag, 30Y, Subscribe, Isten Háta Mögött, Alvin és a Mókusok, Odett, Óriás, Soerii & Poolek, A Kutya Vacsorája, Bëlga, Fish!, Carbonfools, PASO, Ivan & the Parazol, Akkezdet Phiai, Diaz, Ganxta Zolee és a Kartel, Fluor, Hősök, Junkie Jack Flash, Kipu, Uzipov, Turbo, Konyha. 

Borfalu színpad névvel egy új helyszín is lesz. A fesztivál legmagasabban fekvő színpada a "szellősebb hangszerelésű, különlegesebb koncerteknek ad majd otthon." Itt lesz például Little G Weevil-koncert (ő ugye a híres magyar, Amerikába szakadt blueszenész), Budapest Voices, Frenk, Tudósok, valamint Ferenczi György és a Rackajam.

ÉS ejtsünk szót a kakukktojásról is: lesz letlive. is a Fishingen. Ők poszthardcore-t játszanak, és a fentebb felsoroltak közül talán csak a Subscribe-bal állnak rokonságban. Mondjuk ilyen szempontból a Subscribe is kakukktojás, és tényleg!

Minden további információ valamint a részletes zenei program megtalálható a www.fishingonorfu.hu oldalon.


fesztivál hír kalinka fishing on orfű



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása