2014.05.07. 17:03 – dankógábor

Énekeld el a Börtön ablakábant a Szigeten!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

campfire.jpg

Lesz ez a Tábortűz színpad a Szigeten. Itt, bármily meglepő, tábortűz mellett lehet majd énekelni. De nem ám úgy, hogy bárki odamegy, és eltolja a Börtön ablakábant vagy a Most múlik pontosant, nem. Pályázni kell a tűz mellett ücsörgésre. “Készíts egy videót magadról, ahogy zenélsz, töltsd fel a YouTube-ra SZIGET Campfire Musician címmel, éss a videó linkjét küldd el a campfire@szigetfestival.com email címre." Részletek alább.

A Sziget Fesztiválköztársaság idei új helyszíne, a Tábortűz színpad, ahol az előzetes jelentkezés és válogató után a fellépők, legyenek amatőrök vagy profik, a nemzetközi rock-irodalom legjobb számait adják elő egy hangulatos tábortűz mellett, estéről estére. A Sziget Fesztiválköztársaság most meghírdette pályázatát, melynek legjobbjai ott lesznek a Szigeten.

A pályázatra szólózenészek, duók, maximum 3 fős zenekarok jelentkezhetnek, repertoárban ismert dalokkal. Feltétel, hogy a produkciónak alkalmasnak kell lennie egy tábortüzi hangulat megteremtéséhez, azaz olyan zeneszámokat tartalmazzon, melyeket sokan tudnak együtt énekelni.

Pályázati részletek ezen a linken.

A legjobb videók kikerülnek a SZIGET Fesztivál Facebook oldalára, ahol a legtöbb like-ot besöprő zenészek fellépési lehetőséget kapnak, s bekerülnek a fesztivál programjába, mi több, zenészenként 1-1 hétnapos bérlettel is gazdagabbak lesznek.


fesztivál sziget hír tábortűz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása