2014.05.07. 14:18 – Hirdetés

Jótékonysági Judgement Night a Rohamban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

judgement_CS412834-01A-BIG.jpg

Ha tévedtél már el Budapesten éjszaka, ha esett már az autód elé valaki, akit előzőleg pisztollyal meglőttek, ha löktek már le háztetőről, miközben a füledben rap-metál szólt, akkor nem kell eljönnöd május 8-án a RoHam Bárba. Ellenkező esetben a megjelenés erősen ajánlott! Az időközben kultikus státuszba emelkedett Judgment Night (Az ítélet éjszakája) című film annál is kultikusabbá érett filmzene-albumát hallgathatod meg élőben, immáron másodízben (Judgment Night Vol. 1 - 2008. február 25, @A38) hazai előadók rendhagyó együttműködésének köszönhetően.

Ha biztonságban szeretnéd átélni a kilencvenes évek Brooklyn-jának hangulatát, nincs más dolgod, mint venni egy belépőt ezen az estén, mely belépő árának 33%-val nem mellesleg a HUMANO MODO alapítványt támogatod majd. Az alapítvány a Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola és Készségfejlesztő Speciális Szakiskola tanulóit, fiataljait, valamint az őket nevelő családokat segítő szervezet, mely kapcsolatot tart és segítő programokat szervez az iskolából kikerült diákokkal is.

Az este folyamán olyan, a mai napig meghatározó zenekarok különleges, kizárólag a mozifilmhez készült dalai csendülnek fel, mint a Cypress Hill, Slayer, Pearl Jam, Helmet, House Of Pain, Faith No More, Ice-T, Anthrax vagy a Biohazard. A korántsem egyszerű feladatot, minthogy ezeket a dalokat – melyek közül nem egyből lett azóta gigasláger – mai köntösbe öltöztesse, közel két tucat hazai rock, metal, hip-hop, hardcore és techno előadó vállalta, akik a soundtrack mellett saját dalaikból is játszanak majd néhányat a Dürer Kert nagyszínpadán.

Tracklist és fellépők:

:::Biohazard/ONYX: Judgment Night:::

Hogy megérdemelten nevezhessük az eseményt az Ítélet éjszakájának, ennek érdekében állt össze egyetlen estére a Judgment Night Vol.2 All Stars csapata, hogy közösen adják elő az 1993-as film címadó slágerét. Az alkalmi szupercsapat tagjai a következők:

MC: FUNKTASZTIKUS - A rappelés Usain Boltja, aki már 18 éve tagja a magyar Hip Hop színtérnek, egyenesen Borsodból érkezik hozzánk, hogy megmutassa mi fán terem a rap alkímia. 

ÉNEK: HERR KARESZ - A mai napig egyedülálló Magic Syrup című lemezt elkészítő STRONG DEFORMITY összetéveszthetetlen hangja.

BASSZUSGITÁR: SABÁK PÉTER - Egyelőre nem tudni, hogy éppen Dizko Stu-ként, az Amoeba vagy a Fixi4 tagjaként jelenik meg, de valószínűleg bármelyik verzióval jól járunk majd.

GITÁR: SIPOS ANDRÁS - Ha bárki postindustrial-motorcore hatásokat vélne felfedezni a színpadon, arról kizárólag a Nuke zenekarból ismert gitáros tehet majd.

DOB: SZŐCS GERGŐ - Dirty Flow Club, Mystery Gang, Yonderboi, The Twist. Csak néhány zenekar, melynek Gergő a tagja/tagja volt. Betonbiztos alapjaira házat lehet építeni. Több mint valószínű, hogy május 8-án is sapkában és kíméletlenül dobol majd.

DJ/SAMPLING - MANGO aka modul: zenei polihisztor, aki közel két évtizede van hatással a magyar elektronikus és hip-hop zenei élet alakulására.

:::Helmet/House Of Pain: Just Another Victim:::

Az egyik mikrofonnál a karizmatikus rapper, MC ZEEK. Neve az évek során egybeforrt a Rewind-dal. Ha olyanja van, szövegel a Brains-nek vagy beszáll az Akkezdet Phiai-ba egy számra. Hozzá csatlakozik BIGMEK, az elektronikus hip-hop-ban utazó THE SHOW CREW mc-je, aki álmából fölkeltve is képes egy jó freestylera. Gitáron-dobon kísér az este egyetlen duplázója, a SEPOQ!

:::Faith No More/Boo-YAA T.R.I.B.E: Another Body Murdered:::

BEAT DIS – A három nagylemezt maga mögött tudó zenekar megújult tagsággal ad ízelítőt új, rockosabb hangzásából. Velük lép színpadra VÖRÖS ANDRÁS, az örökmozgó frontember, aki a SUPERBUTT-ban borzolta a kedélyeket. 

:::Slayer/ICE-T: Disorder:::

DRÜNKEN BASTARDS & SUNDAY FURY – Az album legmogorvább dala (igazából három The Exploited nóta egybegyúrása), az este két legmogorvább zenekarának közös vegykonyhájából. Ami a Slayer-nek a Sátán, az a Drünken Bastards-nak az Alkohol. 

:::Pearl Jam/Cypress Hill: Real Thing:::

Az idén visszatért és rendkívül erős formát mutató THE TAKTIKA a feltörekvő MC GOULASCH-sal, és az Ayahuaskában is játszó PATHS-sal szövetkezik, hogy megmutassák, zaj és hiphop megfér egymás mellett! A DJ pult mögött az OPTIMAL technokülönítményből ismert DJ ZEFYR!

:::Living Colour/RUN DMC: Me, Myself And My Microphone:::

A kőkemény Rapcore-ban utazó AYAHUASKA nem csak egyik vokalistáját küldi a pástra, hanem teljes zenekarként is megmutatja magát. Az érzelmek visszafogottabb ábrázolásáért LIGETI GYURI (Zagar, We Are Rockstars) lesz a felelős, a siker garantált.

:::Dinosaur Junior/Del Tha Funky Homosapien: Missing Link:::

BULL BALL - A 2010-ben alakult crossover banda legutóbbi kislemezének címe: Fuck All! Kell-e ehhez bármit is hozzáfűzni? Hogy a zsigeri agresszióba kellő mennyiségű funky keveredhessen, arról DJ DEEZ gondoskodik két lemezjátszóval.

:::Therapy?/Fatal: Come And Die:::

Gyere és haljál meg - hangzik el az egyértelmű üzenet. Ki lenne alkalmasabb ennek interpretálására, mint egy huligánokból álló harcore-punk csapat, a paksi DAS DEFECTS. A kérést lemezjátszón nyomatékosítja földijük, a lázadók scratch-mestere, JEDIIIMANN

:::Sonic Youth/Cypress Hill: I Love You Mary Jane:::

ZÖLD ROBOTMAJOM MOB - A zenekar stílusa saját maghatározásuk szerint: „Hardcore Pop, Neo Underground, Hip Punk Hop, Cirkusz Rap, DubCsárdás, Exclusive-music, jól átgondolt hüjeség”. Ki tudhatná ezt náluk jobban?

:::Teenage Fanclub & De La Soul: Fallin':::

Hogy ne csak metál, hardcore és hiphop szóljon az este, érkezik a BIT BUSTERS és hozza magával a house és minimal ütemeket, hogy segítségükkel saját arcára formálja a filmzenealbum egyik legfinomabb szerzeményét. Az énekesnő mellé felsorakozik MANGO, mint MC, a JNV2 AllStars csapatból.

:::Anthrax/Public Enemy: Bring The Noise:::

SEPOQ. Az Univerzum első Doom & Roll zenekara egyetlen művészt kedvel, akit pedig úgy hívnak: Lemmy. Segítségükre siet DJ GYÖREMIXXX!, akit már '95-ben is a magyar hiphop szindikátus tagjaként ismerhettünk.

Az estet a hiphop nagyágyú, DJ KOOLKASKO nyitja meg egy kőkemény Warm-Up set-tel, a koncertek utáni Afterparty-n pedig a zenei kollaborációkban élenjáró RAWMATIK hív minket egy izgalmas zenei utazásra. Mindketten a KRIMINAL BEATS vonalait erősítik hosszú évek óta. 

Rendhagyó este, melynek során leomlik a zenei stílusok közt húzódó fal! Légy a tanúja!

Jegyár: 1500.-


hír judgement night



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása