2014.05.11. 12:46 – Lángoló Gitárok

Ismét összeül Egerben a zeneipar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Tavaly rendezték meg először Egerben a Music Hungary konferenciát. Akkor a fő kérdés az volt, hogy lehet-e egyáltalán iparként tekinteni a zenére, szükség van-e összefogásra. A válasz igen, szóval idén megy tovább a Music Hungary, ugyanúgy az egri Bolyki pincészetben, ahogy 2013-ban.

Az idei rendezvényen, május 15-én és 16-án tucatnyi előadáson az iparág szerteágazó témái kerülnek terítékre. Így például a Music Hungary látogatói elsőként és első kézből ismerhetik meg a 2014 első felében készülő, a zeneipar nemzetgazdasági jelentőségét felmérő, átfogó kutatás előzetes eredményeit. Lesz beszélgetés a magyar zenei repertoár helyzetéről, esélyeiről és az export lehetőségekről és a digitális zenefogyasztásról. Aki elmegy, hallhat nemzetközi példát, ismertető előadást arról, hogy hogyan működik és miért a sok szempontból hasonló adottságokkal rendelkező Finnország zenei kultúrája, avagy miért és miként lehetett mára Finnországból zenei nagyhatalom. A konferencián beszélgetnek majd a szakértők, a könnyűzene státuszáról, az élő zene jövőjéről és képet kapunk a zenei média mai világáról valamint megtudhatjuk, mit kell tudni egy kezdő zenekarnak a zenélésen kívül, ha zenei pályára akar lépni.

Részletes program és regisztráció ezen a linken.

A tavalyi eseményről itt lehet bővebben olvasni.


konferencia hír music hungary



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása