2014.05.19. 16:33 – Hirdetés

NAGY-SZÍN-PAD: Holnaptól elődöntők az Akváriumban

Infók és játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Manoya.jpgAhogy a múlt héten beharangoztuk, holnaptól megkezdődnek a NAGY-SZÍN-PAD zenei verseny elődöntői a budapesti Akvárium Klubban. Az első estén fél kilenctől Deniz, Manoya, a Hangmás, a Carbovaris és az Elefánt veszi birtokba a színpadot. Mai játékunkban egy páros belépőjegyet sorsolunk ki a koncertre, ha válaszoltok néhány egyszerű kérdésre. A hajtás után jövünk a részletekkel.

OTP_Nagyszinpad_Fejlec_Katarina_Font_01_900.jpg

A klubban már javában zajlanak az előkészületek: a VOLT Produkció és az MTVA közös zenei versenyén három napon keresztül 15, ismert és népszerű zenekar és előadó lép fel. A tét nem kevesebb, mint a legnagyobb hazai fesztiválokon és a Petőfi Rádióban főszerephez jutni az idei évben, külföldi fesztiválokon szerepelni és videóklip, próbaterem-támogatáshoz jutni. A résztvevők sorsáról a közönség dönt. A műsort az m2 és számos honlap élőben közvetíti. A Nagy-Szín-Pad főtámogatója az OTP Junior.

Május 20-án a három elődöntő és a döntő idejére átépül a nemrég megnyílt Akvárium Klub 1300 fő befogadóképességű nagyterme. “Forgószínpad kerül a klub duplájára növelt méretű színpadára, így oldható meg, hogy elődöntőnként 5-5 fellépő, legfeljebb 4 perc alatt válthassa egymást. 140 fős stáb dolgozik azon, hogy a 15 fellépő negyedórás produkciói a lehető legjobb minőségben kerüljenek színpadra” – mondta Lobenwein Norbert főszervező, aki kiemelte, hogy, a résztvevők, kivétel nélkül élő műsorral lépnek fel, a kűzdőtéren pedig közel 1000 fős publikum élvezheti majd a koncerteket

“14 kamera rögzíti a koncerteket az Akvárium nagytermében, de a klub előtti, óriási teraszon is jelen leszünk, a koncertek között élőben kapcsoljuk a külső helyszínt, ahol a rajongók és a fellépők találkozhatnak egymással” – tette hozzá Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője, az m2 indendánsa, aki elmondta, ez az első alkalom, hogy egy minden igényt kielégító klubban zajló, élő koncertfolyamot a televízió élőben közvetít.

Nagyszínpad_Cover.jpg

A Nagy-Szín-Pad minden perce egyenes adásban lesz látható az m2 csatornán 20-án, 21-én és 22-én este fél kilenctől, a döntő pedig június elsején. Műsorvezetőként egy igazán “ütős négyes” mutatkozik be – bár egyikük se először áll kamera előtt: Rátonyi Kriszta, Puskás Peti, Fluor Tomi és - a Punnany Massif egyik frontembere - Farkas Roland Wolfie lesz majd a ceremóniamester. Az m2-n zajló élő műsort az adott napokon, csúsztatva a Petőfi Rádió is sugározza - tudtuk meg Horváth Vandától.

Ugyancsak egyedülálló megoldásnak számít, hogy a Nagy-Szín-Pad versenyt az m2 és a Petőfi Rádió mellett a nagyszinpad.com, a sziget.hu, a volt.hu és a strandfesztival.com oldalakon is élőben láthatják a rajongók, vagyis egyszerre négy portálon követhetők majd az események. Nem véletlen, hiszen a 15 elődöntős – kiemelten persze a győztesek – éppen a VOLT-on, a Szigeten és a Strand – Nagyon Zene Fesztiválon lesznek idén főszereplők, ezen túl pedig turnétámogatás, videóklip-finanszírozás és a Petőfi Rádió adásában kiemelt jelenlét is jár a legjobbaknak. Az első helyezett a VOLT Fesztiválon fellépő Arctic Monkeys előzenekaraként is szerephez jut majd.

Most pedig jöjjenek a kérdések, amelyekre helyesen válaszolva megnyerhetitek a páros belépőt a holnapi koncertre!

1. Melyik zenekar énekesnője Hódosi Enikő, aki holnap Manoya nevű szólóprojektjével lép fel?

        a. Neo

        b. KFT

        c. Esti Kornél

2. Mi a Hangmás első lemezének címe?

        a. Suomi Finland Perkele

        b. Sabotage

        c. Funeral Party Budapest

3. Melyik zenekar előtt lép fel a NAGY-SZÍN-PAD első helyezettje?

        a. Arctic Monkeys

        b. AC/DC

        c. Limp Bizkit

A megfejtéseket holnap reggel 9 óráig várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre, a tárgyban "Lángoló-Nagy-Szín-Pad - játék" megjelöléssel. A játék folyamán a helyes válaszok mellett kérünk egy-egy lájkot a Nagy-Szín-Pad és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalára, valamint kérjük, hogy osszátok meg ezt a cikket a Facebookon. Sorsolás holnap délelőtt, a szerencsés nyertest délig e-mailben értesítjük. Holnap jön a játék folytatása, amelyben a második elődöntőre sorsolunk ki szintén egy páros belépőt.

NAGY-SZÍN-PAD! : http://nagyszinpad.com

NAGY-SZÍN-PAD! Facebook: https://www.facebook.com/ngysznpd?fref=ts

OTP Junior: www.otpjunior.hu

Akvárium: https://www.facebook.com/akvariumklub?ref=ts&fref=ts


játék elődöntő nagy-szín-pad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása