2014.06.04. 09:14 – m.adi

Novemberben jön az új Foo Fighters-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hivatalosan is bejelentették, hogy novemberben fog megjelenni az együttes nyolcadik albuma, melynek különlegessége, hogy dalait ugyanennyi különböző amerikai városban rögzítették. A lemez munkálatairól Sonic Highways címmel nyolc részes HBO-minisorozat is készül, amelynek rendezését Dave Grohl vállalta.

Minden helyszínen az adott város egyik híres stúdiójában, helyi vendégművészekkel kiegészülve dolgozott a zenekar a lemezen, amely Grohl szerint egy szerelmes levél az amerikai zenetörténelemnek. A városok között ott van természetesen Seattle, azon kívül pedig Chicago, New Orleans, Los Angeles, New York, Nashville, Austin és Washington is.

Az album címét egyelőre még nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy az eddigi leghosszabb lesz a zenekar történetében, és először lehet majd rajta Foo FIghters számban kürtöt hallani. Az együttes frontembere azt is elmondta, hogy bár az album felismerhetően Foo Fighters-es lesz, sok meglepetéssel is fog szolgálni a zenekar rajongói számára. A dalok szövegeit például minden állomáson az utolsó nap írták csak meg, hogy a helyi körülmények és a vendégművészek is hatással legyenek rájuk. Sőt, Grohl másfél hónapja már azt is kitalálta, hogy milyen lesz az ezt követő lemez, és az új ötlet szerinte nagyon őrült.

Az izgalmasnak ígérkező albumról eddig még sok minden nem szivárgott ki, a sorozat rövidke teaserjében viszont pár hangot már lehet hallani róla.

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs? --- Kövess minket ott is!


rock hír foo fighters



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása