2014.06.04. 15:34 – m.adi

Új Klaxons-klip, mindjárt jön a lemez is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Négy dalt már meg lehet hallgatni a Klaxons új albumáról, a Love Frenquencyről, amely június 16-án jelenik meg. Alább mindet megmutatjuk.

A most klipet kapó szám a Show Me a Miracle címet viseli. Azt nem lehet mondani, hogy túl jó lenne, de mindenesetre az elszállós-űrutazós videó passzol a hozzá.Az albumot beharangozó dalokból az látszik, hogy a Klaxons végleg az elektronika felé vette az irányt, és ezt Jamie Reynolds énekes/basszer meg is erősítette, amikor azt mondta, hogy mindig is az elektronika és a pop felé akarták terelni a zenekar hangzását. Szerinte a Klaxons első két albuma csak a felszállás volt, és most már repülnek. A repülésben segítségükre volt többek között Tom Rowlands a Chemical Brothersből, aki a Chidren of the Sunon dolgozott együtt velük. A négy szám közül az album első kislemeze, a There Is No Other Time a legerősebb, a pár napja megjelent Atom to Atom pedig talán a leggyengébb, de azért azt is meghallgathatjátok a poszt alatt.

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs? --- Kövess minket ott is!


indie pop hír klaxons elektro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása