2014.07.03. 17:55 – Hirdetés

RockPart’14 fesztivál – rock és metal a Balaton partján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

headlinerek kfsep.jpg

Emlékeztek még a tavalyi Rock Beach Fesztiválra? A jól sikerült rendezvény után idén új néven ismét megrendezik a rockra és metalra épülő fesztivált Balatonszemesen, július 24 és 27 között. Sőt, mondhatjuk, hogy a 4 nap alatt összesen 70 koncerttel készülő RockPart’14 több tekintetben felül is múlja elődjét.

Először is több külföldi húzónevet sikerült a szervezőknek Balaton-partra csábítaniuk a klasszikus és újhullámos rock és metal színtérről. Fellép majd a germán trash metal meghatározó zenekara, a Kreator, a brooklyni Biohazard, az extrém/death metalt képviselő Behemoth, a progresszív metal kiemelkedő bandája, a svéd Tiamat, a finn viking/folk metal csapat, az Ensiferum, a saját maga szerint happy metalt játszó német Freedom Call, és a svéd trash metal/hardcore banda, a Dr. Living Dead!.

A tavalyihoz képest plusz egy szabadtéri nagyszínpad lesz a helyszínen, ahol a bérletesek számára 0. napot is szerveznek, a magyar rock legendáival a színpadon. Ezen a napon lép fel a Lord, a Kalapács, Deák Bill Gyula és a P. Mobil, akik mellett a fesztiválsátorban a legjobb magyar tribute-zenekarok fognak játszani. 25-én aztán mind a három színpadon beindul a buli, a külföldi fellépők mellett a hazai élmezőny olyan zenekaraival, mint a Road, a Blind Myself, a Depresszió, vagy a Subscribe. Idén is lehetőséget nyújt a fesztivál a tehetséges feltörekvő amatőr bandáknak, akik közül 20 állhat majd színpadra a 4 nap során.

A kiváló koncertek tehát idén is adottak, de emellett megmarad a fesztivál többi vendégcsalogató jellemzője is: a balatoni fürdőzés lehetősége, a segítőkész személyzet és a baráti árak mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a hazai rock- és metalkedvelők nagyon jól érezzék magukat július utolsó hétvégéjén.Részletes infók a RockPart'14 honlapján.


ajánló fesztivál rockpart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása