2014.07.17. 17:41 – Gnosis

A nagy újjáalakulás - Kell ez nekünk?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Guns_N_Roses_old photo.jpg

Évek, sőt évtizedek óta várjuk, reménykedünk, hogy na, talán idén, talán most, még egyszer és utoljára, akárcsak egy koncert erejéig is, de legyen már újra együtt kedvenc nagy csapatunk. Dobják félre a régi sérelmeket, csinálják úgy, hogy nem vesszük észre, hogy csak a pénzért borulnak újra egymás nyakába és mi nagyon boldogok leszünk ettől.

De komolyan kellenek nekünk ezek? Mi is öregedtünk, ők meg pláne; neked se olyan már a lelki világod, mint húszévesen. Család, gyerek, sörhas stb. Nézd meg külön-külön, hogy mit csinálnak: hajdanvolt ideák kergetése, hakni, a régi dalok színvonalának alúlról súrolása nagy jóindulattal. De mi mégis akarjuk, a metalsajtó mindenképp (klikkelés miatt, ne legyenek hiú ábrándjaink), hetente pedzeget valamit, hogy csak hogy életben tartsa a reményt, ha te amúgy már néha elfelejtenéd. Igen, van ellenpélda is, talán, mondjuk a  Black Sabbath.  

Szóval tényleg szeretnél egy Guns- Pantera- Sepultura-reuniont? És ha igen akkor melyiket?

 

 


hír szavazás újjáalakulás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása