2014.07.19. 09:46 – m.adi

Paul McCartney még nem akar visszavonulni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

De majd vissza fog, ha úgy érzi, hogy eljött ennek az ideje. Az éppen amerikai turnén lévő zenész ezt a Rolling Stone magazinnak mondta. Beszélt a koncertek setlistjeiről is, amikben keveri az új és a régi zenéket, hogy minden nézőnek örömet tudjon okozni. Elmondása szerint ez azért van, mert bár megtehetné, hogy nem törődik a közönség igényeivel és csak azt játssza, amit akar, mint például Bob Dylan, ő tudja, hogy hallgatói vágynak a régi slágerekre. Milyen igaza van.

Elmondása szerint az hajtja most előre, hogy szólógitáron játszik, amit nagyon élvez. Azt is elmesélte, hogy már az egyik első Lennonnal közös koncertjükön próbálkozott a hangszerrel, de miután előadta minden idők legbénább szólóját, eldöntötte, hogy soha többet nem játszik rajta. Így maradt a Beatlesben a basszusgitár, a zongora, a ritmusgitár, meg ami éppen még jött.

Egészen hihetetlen egyébként, hogy a már 72 éves zenész még mindig milyen formában van. Az után, hogy két hónapra kidőlt egy vírus miatt, július 5-én New Yorkban három órás koncertet adott, a betegsége miatt elmaradt koncerteket pedig áttetette októberre. Azt hiszem, én is ilyen nagypapa akarok lenni:


hírek hír paul mccartney



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása