2014.07.28. 10:00 – Lángoló

Csodastrand és tolvajok - Bohemian Betyars Streetbastards Tour #2

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bohemian_10557455_10152312964593823_7688147345228496048_n.jpg

Európa turnén van a Bohemian Betyars. A turnén videónaplót is forgatnak, ezt mutatjuk mi be itt hetente. Egy adás már lement, itt van alább a második. A miskolci zenekar első komolyabb koncertje Ibizán volt, az Ibiza Roots fesztiválon. "Miután kellően kifárasztottuk a több ezres tömeget pár napot még a szigeten, Európa egyik legszebb partján kempingeztünk, majd visszahajóztunk Barcelonába. ahol egy tengerparti kis bárban muzsikáltunk." - írja a zenekar a turnéról.

"A sok jóhoz azért járt némi rossz is, ugyanis a turnébuszunkat három nap alatt kétszer törték fel és ezen kívül még két rendőrségi bírságot is bezsebeltünk. Szóval feltöltve élményekkel de kifosztott kasszával indultunk tovább Madrid felé, ahol aztán odacsaptunk két igazi forró, izzadós klubkoncertel. Madrid és Segovia közönségének is megmutattuk, milyen is az a betyár virtus." - teszik még hozzá kommentárként az alábbi videóhoz.


folk punk hír kocsma bohemian betyars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása