2014.09.04. 12:57 – Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Blondie-koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

blondie_1.jpg

Az elmúlt négy évtizedben a Blondie nem csupán igazi amerikai nemzeti kinccsé vált, de egyike azon keveseknek, akik befolyásolták a zenét, a divatot és a művészetet is. Egy tiszteletlen Lower East Side-i punk bandából New York szókimondó nemzetközi nagykövetévé váltak  a Blondie örökre a mindannyiunkban megtalálható punk szellemiség szinonimája marad. Slágerlista-vezető sikereik, bátor szerepvállalásuk és ritkaságszámba menő hosszú karrierjük miatt 2006-ban a Rock ‘N’ Roll Hírességek Csarnokába is bekerültek, ráadásul több mint 40 millió eladott albummal is büszkélkedhetnek. Ha megnézzük a bandát, észrevehetjük, hogy az a vibrálás ami a Blondie-t legendává tette még mindig sokkal kábítóbb annál a ténynél, hogy már a 40. évüket kezdték meg a zeneiparban - mindannyiunk örömére.

A Live Nation által felajánlott páros belépőért nem kell mást tenni, mint a jatek@langologitarok.hu címre egy Lángoló-Blondie-játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a választ a következő kérdésre:  

Hogy hívják a Blondie énekesnőjét?


játék koncert blondie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása