2014.09.04. 11:24 – dankógábor

Visszamegy Pepper Keenan a C.O.C.-be

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cocwithpepper.jpg

Jövőre ismét négytagú lesz a Corrosion Of Conformity, árulta el Reed Mullin dobos. Ez azt jelenti, hogy a Downnal eddig nagyon elfoglalt Pepper Keenan énekes-gitáros visszamegy a csapatba, szóval ismét Black Sabbath alapú stoneres southern rock lesz előtérben náluk zeneileg. Lemez és turné is várható, tehát nem csak egy hakniturnéra állnak össze.  

A C.O.C. hardcore-os metálzenekarként indul 1982-ben, aztán a kilencvenes években, Keenan beszállása után erőteljesen a doomos, stoneres rock felé fordultak, majd 2006-ban feloszlottak. 2010-ben álltak össze ismét, de Keenan nélkül, és inkább a hardcore-os vonalat vitték ismét, de azért nem elhagyva a stoner beütéseket sem. A legtöbben viszont a kvartett felállást szerették, ezzel érték el a legnagyobb sikereiket is, szóval sokan örülnek majd ennek a hírnek. Én is, mert a Deliverance egy kegyetlen jó nagylemez, ez a dal meg pláne, benne a rocktörténelem egyik legjobb riffjével:


hír doom stoner coc southern corrosion of conformity



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása