2014.09.09. 15:32 – Hirdetés

The Serial Killers - Legendás rapperek a Parkban

Nyerj páros belépőt!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

SK 1 másolat.jpg

Ritka alkalom, hogy egymástól függetlenül sikeres és legendásnak számító előadók összeálljanak egy új szupercsapattá. Pedig 2013-ban erre szánta el magát a Cypress Hill jellegzetesen orrhangú frontembere, B-Real és az underground körökből feltört, hollywoodi filmes karrierrel is büszkélkedhető Xzibit. Maguk mellé vették harmadiknak a fiatal és tehetséges Demricket, vele lett teljes a Serial Killers rapformáció, akik vasárnap lépnek a Budapest Park színpadára. A bulira most egy páros belépőt nyerhetsz, ha válaszolsz három egyszerű kérdésre!

B-Real a Cypress Hill frontembereként 1991 óta ontja magából a szó szerint örökzöldnek számító slágereket, harminc éve létező zenekarával. A többszörös platinalemezes Cypress Hill B-Real egyedi hangja nélkül talán nem is lehetett volna minden idők legsikeresebb latin rap zenekara. Insane in the Brain, How I Could Just Kill A Man, Tequila Sunrise, Hits From The Bong, Rap Superstar, Illusions - csak néhány cím az általuk készített slágerek közül. B-Real 2005 óta építgeti szóló karrierjét nem kevesebb sikerrel, még több spanglit elszívva, minden évben végigturnézva a világot.

Xzibit a semmiből tört fel rapperként, hogy végül egy lapon említsék a nevét a Nyugati Part olyan elismert előadóival, mint Dr. Dre, Snoop Dogg és Ice Cube. Azóta az MTV Pimp My Ride műsorának vezetőjeként lepukkant verdákat tuningolt fel a legmenőbb Los Angeles-i kocsikká, emellett több hollywoodi filmben is megcsillogtatta tehetségét. Bár 2006-tól zenei munkássága kicsit háttérbe szorult ezek mellett, két éve Napalm címmel ismét új lemezt jelentetett meg. Demrick még nem tudhat olyan sikereket maga mögött, mint csapat két nagy örege, ugyanakkor fiatal kora ellenére a Serial Killers csapat teljes jogú tagja, aki a két húzónév mellett saját stílusával színesíti tovább a produkciót.

Tavaszi európai turnéjuk, annyira sikeres volt, hogy rajongóik most visszakönyörögték őket egy második kanyarra is. Ennek a keretein belül első ízben láthatjuk őket közösen a Budapest Parkban. Műsorukban Xzibit és a Cypress Hill klasszikusai is helyet kapnak majd az újabb közös számok mellett, így minden rap és hiphop kedvelőnek ajánlott a muthafuckin' részvétel. Az este magyar fellépője a Hősök lesz!

A bulira most egy páros belépőjegyet is nyerhetsz, ha helyesen válaszolsz a kérdéseinkre, valamint megosztod ezt a cikket a Facebookon. Az sem árt, ha kedveled a Lángoló Gitárok és a Budapest Park Facebook-oldalait.

Most pedig jöjjön a három kérdés, amelyekre a választ várjuk.

1. Melyik városban született Xzibit?

             a. Detroit

             b. Kristiansand

             c. Ököritófülpös

2. Mi volt a Cypress Hill 2000-ben kiadott lemezének a címe?

             a. Detroit Rock City

             b. Skull & Bones

             c. The Oath Of Black Blood

3. Mi Demrick születési neve?

             a. Demerick Ferm

             b. Tracy Lauren Marrow

             c. Mugambi Zoldun Bwana

A megfejtéseket péntek reggel 9 óráig várjuk a jatek@langologitarok.hu  címre egy Lángoló - Serial Killers - játék tárgyú e-mail formájában. Péntek délelőtt sorsolunk, a nyertest szokás szerint e-mailben értesítjük.

THE SERIAL KILLERS (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill] & Demrick

2014. szeptember 14. BUDAPEST PARK

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/583668185076475


játék programajánló budapest park The Serial Killers és muzsika 10 percben páros belépő



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása