2014.09.25. 13:00 – Lángoló

Így zenél a stúdióban a Special Providence

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Special Providence2014.jpg

Northern Lights című új dalához forgatott klipet a SuperSize Recording stúdióban a Special Providence. A szám rajta lesz a progresszív jazzmetal négyes december 1-én megjelenő lemezén. Az albumból szeptember 26-án, pénteken ízelítőt is adnak az A38 hajós koncertjükön.

A Northern Lights az első olyan dalunk, amit az új billentyűsünk, Kaltenecker Zsolt hozott le a próbára. Benyitott vele, és azonnal padlót fogtunk tőle.

– mondta Markó Ádám dobos.

Ez a dal is rajta lesz a Special Providence december 1-én megjelenő albumán. A zenekar most pénteken egy lemezmutogató koncertet tart az A38 hajón, ahol elhangzik majd a Northern Lights is. A decemberi buli előtt ősszel egy négyállomásos olasz turnén vesz részt a Special Providence, és visszatérnek Csehországba is majd.

Itt a klip:


jazz rock hír progresszív special providence



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása