2014.09.25. 15:03 – dankógábor

Különleges gifklip a Kolintól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kolin_1.jpg

A Kolin nyáron jelentette meg új számait, amelyek közül a U&I-hoz egy egyedi gif összeállítás is készült. A szám a Lángolón debütált annak idején, és egy furcsa párról szól: két jóbarát női ruhában indul bankot rabolni.

Linczényi Márkó frontember mondja a dalról:

Marci nevű barátommal való kapcsolatom ihlette a számot. Nem csak azért, mert alapvetően női rucit hord ő is és én is, hanem azért, mert a mi barátságunk nemek és konvenciók fölött áll. Ráadásul többször is volt már a zenekar dobosa fotókon és klipekben, amikor épp nem volt igazi dobos. Most van igazi, Komáromi “Kipi” Kristóf személyében, akivel épp új, rockzenekari hangzású számokat rögzítünk. Ezen mondjuk a Marci eléggé megsértődött, de hát a Kolin sértődött exdobosaival Dunát lehetne rekeszteni.

Linczényi szerint a U&I gif kollekció a netes népművészet hatására született, és csak azért nincsenek benne cicák, mert úgy még drágább lett volna. A Nescafé az EFOTT-on forgatott, 2500 szereplős táncolós közösségi klipjéhez választotta a Kolin dalát, és forgatott videókat a zenekarral is. Ezekből készültek a gifek, amelyek összessége alkotja a zenekar hivatalos videóklipjét.

Ennél a számnál a videóklipnél rövidebb, szórakoztatóbb és könnyebben értelmezhető formátumot szerettünk volna használni. Ráadásul itt lehetőség volt arra, hogy azok jellemző mozdulataival a kedvenc szerepeimbe bújjak: gengszter, matróz, és szuperhős, amely utóbbi később csicska-Batmanné, vagyis Batman eltitkolt, magatartás zavaros, és persze meleg uncsitesójává metamorfolizálódott.

Mondta Linczényi, a klipért pedig ide kell kattintani, mert beágyazni jó nehéz lenne.


pop hír kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása