2014.09.26. 10:13 – Nihil_AK

A kannibálok titkos élete

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

monstrosity_CG.jpg

Ahogy az új lemezről írt cikkben is olvasható, a Cannibal Corpse zeneileg hosszú évek óta egy jól behatárolt világban mozog. Ugyanakkor a tagok egyéb megmozdulásai sem érdektelenek, mivel esetenként itt mást is hallhatunk tőlük, mint amit az anyazenekarban megszokhattunk tőlük. Vagy annyira mégsem?

Nevermore - 42147

Pat O'Brien gitáros a kilencvenes évek második felében egy lemez és egy EP erejéig a Nevermore sorait erősítette. A seattle-i heavy metal csapat legjobb lemeze a Politics Of Ecstacsy volt, emberünk már itt letette a névjegyét néhány kitűnő szólóval, mint például ebben a dalban, ahol az első verze után ereszti meg a kezét.

Blotted Science - Synaptic Plasticity

Alex Webster Ron Jarzombek gitárossal karöltve gründolja a Blotted Science nevű instrumentális projektet, amely eddig egy teljes nagylemezt és egy EP-t jelentetett meg. A The Machinations Of Dementia albumot ajánljuk az olyan muzikális perverziókra nyitott olvasóknak, akik kedvelik az instrumentális death metalt páratlan ritmusokkal és jazzes betétekkel fűszerezve.

Malevolent Creation - Homicidal Rant

Rob Barrett gitáros 1997 és 2006 között olyan zenekarokban múlatta az idejét, mint a Malevolent Creation és a HatePlow. Bár a Cannibalben inkább másodhegedűs poszton játszik, a Malevolent Creationben kifejezetten szólógitárosként tevékenykedett, amire kitűnő bizonyíték az Envenomed lemez nyitószáma. Emellett ha valaki kedveli a thrash-es ízű death metalt, érdemes belehallgatnia eredeti zenekara, a Solstice egyetlen lemezébe, ahol a vokálokért is ő volt a felelős.

Mostrosity - Imperial Doom

A Monstrosity a floridai death metal vonal egyik méltatlanul kevéssé ismert csapata. A Lee Harrison dobos által vezetett, elvileg máig aktív banda első lemezén a kannibálok jóvágású frontembere, Corpsegrinder hallatja tinibugyinedvesítő orgánumát.


érdekesség nevermore cannibal corpse malevolent creation blotted science monstrosity



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása