2014.10.03. 12:10 – Lángoló

Svéd death metalba ültetett hiphopot In Lak'ech

Itt a második fejezet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az In Lak'ech név mögött az a Fellegi Ádám áll, aki mielőtt felcsapott volna rappernek, olyan metál és hardcore-zenekarokban dobolt, gitározott, volt aktív dalszerző, mint a Bridge To Solace, a Newborn, az Idoru, a Superbutt stb. Magyarán nem sok köze volt a hiphophoz. Aztán megszületett In Lak'ech.

Ő mondja:

2012-ben kezdtem el rímeket farigcsálni, amiből pár hónap leforgása alatt megszületett négy dalszöveg. A hiphopért nagyjából azóta rajongok, mióta a keményebb zenékért, szóval egyértelmű volt ezeket meg is jelentetem. Ez lett az Első Fejezet/Ébredések.

In Lak'ech szövegeinek témája a történelem, a politika, a gazdaság, a filozófia, a vallás és a spiritualitás köréből, illetve ezek összefüggéseiből kerül ki.

Nem ragadok ki egy- egy témát, hanem a nagy képet próbálom az emberek elé tárni a szövegekben. Azt az információs folyamot, amivel elárasztom a hallgatót úgy hívom, hogy inflow.

Zeneileg nem tagadja meg múltját, simán hangmintázik akár a Bridge To Solace hardcore-os metáljából is.

A most megjelenő anyagon olyan metálzenekarok témáit is átdolgoztam, mint például az Undying vagy a svéd melodikus death metal úttörője, a Gates Of Ishtar.

Alább a  Második Fejezet - Az Ébredések Ára:

Itt pedig az első EP:


metál hiphop hír inlakech



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása