2014.10.06. 10:04 – _fá_

Akár a Balaton Sound nagyszínpadán is lehetnének a Bónusz fellépői

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

a28b1_1690497.jpg

Az van, hogy 2014-ben már tényleg nem ciki bevallani, ha valaki el szeretne menni a Budapest Parádé afterjeként indut Bónuszra a Hungexpóra. A Közép-Európa legnagyobb őszi elektróbulijának beharangozott Bónusz már évek óta hoz olyan fellépőket Magyarországra, amiket alapesetben maximum a nyári fesztiválok valamelyikén lehet megnézni.

Természetesen nem kell túl nagy változatosságra számítani, alapvetően négynegyedről van szó, de azért jóval ízlésesebb felhozatalról, mint amitől fél nap alatt ki lehet borulni a Balaton Sound nagyszínpadán. Gesaffelstein például két évvel ezelőtt a Sziget egyik legsúlyosabb buliját csinálta meg, Dubfire pedig Iránból mutatja meg, hogy a Deep Dish után is van élet.

A plakát kisebb betűvel nevei is vonzók: Chris Liebing és Len Faki valószínűleg embertelen körülményeket fognak teremteni, Davide Squillace pedig a valamivel lazább veretésben produkálhat jól. Azért ha valaki nagyon hiányolja a gátlástalan prosztózást, az is megnyugodhat: a Blue Arenában Dyro, Dannic és Don Diablo is ott fogja többek közt nyomatni a leginkább hangerővel operáló electrohouse-t.

Mellesleg lesznek lézerek és világító rudak is valószínűleg egész este, szóval minden adott ahhoz, hogy a teljes szombat esténket az elektronikának szenteljük október 11-én.

 

 


hír electro bonus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása