2014.10.28. 09:03 – Lángoló

Készíts koktélt a Tudósoknak!

A legjobb receptek nyernek.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Tudósok zenekar és a Lángoló Gitárok koktéltervező versenyt hirdet. Találj ki egy koktélt, amelynek neve Buta szeretnék lenni! Ez az új Tudósok album, az Éljen a Petőfi Rádió! első refrénje. A zsűri a zenekar, a nyertes kap 10 darab különféle Tudósok-cédét! Nevezni következőképp lehet. Beszereted a Lángolókat a Facebookon. Beszereted a Tudósokat a Facebookon. Kommentben megírod a receptedet ide vagy valameéyik Facebookra. Határidő október 29 dél! Aznap este lemezbemutató is lesz az A38-on. Alább pedig az új Tudósok-lemez, a miheztartás végett!

FRISSÍTÉS:

A kotktéltervező versenyt minimalista-hungarista, Petőfit idéző költeményével Szilágyi Dezső nyerte. Ime a nyertes recept: (Sex on the vasúti töltés alcímmel érkezett)

2 dl Hajós rum
3 dl Pölöskei Cola
1 szál szalma

Köszönjük mindenkinek a játékot! Dezső, irj nekünk a tudosok kukac gmail pont com címre hogy átadhassuk a csomagot!


pop rock hír tudósok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása