2014.11.03. 12:00 – Lángoló

A Belmondo olyan lányokról írt dalt, akik csak várják az igazit

Klippremier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Új EP-t ad ki pár napon belül a Belmondo. Czutor Zoltán és társai novemberben már ezeket a Puritán úrilány című EP-n lévő dalokat is játsszák majd a koncerteken, decemberben pedig további különlegességre lehet tőlük számítani.

A Puritán úrilány dalhoz a zenekar a közelmúltban klipet is forgatott.

Először a refrénben szereplő szójáték született meg a fejemben, és abból bontottam ki a teljes dalszöveget. Minden férfi életében előfordult már, hogy olyan nő után sóvárgott, aki csak megvonta a vállát és továbbállt. Egyrészt ezekről a viszonzatlan szerelmekről szól a szöveg, másrészt azokról a lányokról, akik egyre csak várják a tökéletes férfit, aki persze nem jön, és közben múlnak a hónapok és évek. A Puritán úrilány zenéje vidám, középtempójú, táncolható, igazán a Belmondo zenekarra jellemző rock, amihez Lengyel Andor rendezővel forgattunk videóklipet a pesti éjszakában.

- mondta Czutor, aki azt is elárulta, hogy ezzel a stábbal ez volt a harmadik közös munkájuk, hiszen ők készítették a klipeket a Szívjuk el és a We Could Lie (Zília remix) című számainkhoz is. 

A Puritán úrilány című online EP a MusicFashion Kiadó gondozásában jelenik meg november 5-én, itt pedig a fentebb megnevezett klip:


pop rock hír belmondo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása