2014.11.06. 09:20 – Lángoló

Közösködik az Óriás és az Elefánt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A soron következő események nemcsak az új együttműködés miatt lehetnek izgalmasak, hanem azért is, mert a turné keretein belül mutatkoznak majd be az Elefánt tavasszal megjelenő új nagylemezének friss dalai is. Utóbbiak közül egy már hivatalosan is debütált, nem is olyan régen. Az Alszik című számhoz klip is készült, mely Szimler Bálint és Rév Marcell (Kodály Method, Balaton Method, Fehér Isten) munkája. A dal az Mr2 Petőfi Rádió műsorában is bemutatkozott, akusztikus verzióban is. A teljes lemezt az Elefánt 2015 tavaszára ígéri, addig is a koncerteken való jelenlét enyhítheti a kíváncsiskodók szomját. Elöljáróban csak annyit árultak el, hogy dupla konceptlemezt terveznek.

A májusban 0209 című új lemezével jelentkező Óriás (a fenti képen) várhatóan most is hozza majd azt a nyers energiát, amit az év elején újra trióvá alakult csapat olyan jól nyom. A zenekar hamarosan új klippel jelentkezik, de addig is érdemes felkeresni weboldalukat, ahonnan az összes megjelent Óriás album is ingyen letölthető.

A két zenekar egyébként a meghívásos alapon működő Nagyszínpad tehetségmutató program keretein belül ismerte meg egymást és a találkozás hamar közös szimpátiát ébresztett a tagokban. A közös munka egyébként nem csak a koncertezésből áll majd, hiszen mindkét zenekar részt vesz a Balaton Method című, hazai zenekarok bemutatását célzó, egész estés dokumentumfilm elkészítésében. A készülő felvételek szintén Szimler Bálint és Rév Marcell nevéhez köthetőek és legfrissebb információink szerint jövő év elején megtekinthetőek lesznek a hazai mozikban.


rock hír óriás elefánt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása