2014.11.10. 11:09 – Lángoló

A 30 éves Roxette Budapesten is ünnepel egyet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Több mint három évvel ezelőtt volt Budapesten legutóbb Roxette-koncert, de nehogy már pont akkor ne jusson el a svéd popzenekar Magyarországra, mikor éppen jubilál. Szóval a Roxette 30 éves, így megint meg lehet hallgatni élőben a Listen To Your Heart című slágert. Meg az összes többit is, persze. Ja, a koncert május 19-én lesz a Budapest Sportarénában. Alább a hivatalos sajtóközlemény minden infóval.

30 ÉVES JUBILEUMI TURNÉN A ROXETTE 2015-BEN!

A zenekar jelenleg Oroszországban, a Balti államokban és Finnországban koncertezik teltházas aréna turnéjukkal, majd rövid szünet után 2015 februárjában folytatják  útjukat Ausztráliában és Új-Zélandon

A jövő évi turnénak Európa is része lesz, és a milánói premier után pár nappal, május 19-én Budapesten is fellép a Roxette!

Jegyek november 12-től kaphatók

Csodálatos visszatérni a nemzetközi porondra. A közönségtől kapott napi visszajelzések bámulatosak és alig várjuk, hogy ismét találkozhassunk a rajongóinkkal.  Boldoggá tesz minket, hogy láthatjuk őket majd egész Európában!

- nyilatkozták az együttes tagjai.

Már 25 éve annak, hogy a Roxette bemutatkozó kislemeze, a The Look első helyre került az amerikai slágerlistán 1989-ben. Ezt olyan listavezető felvételek követték, mint a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love és a Joyride, amelyek nem csupán megalapozták a Roxette karrierjét, de koruk egyik legsikeresebb előadóivá is tették a zenekart.

A Roxette több mint 75 millió albumot adott el  - és ez a szám minden egyes nappal csak növekszik. A duó szédületes mennyiségű slágereivel a 80-as évek végétől a 2000-es évek elejéig felforgatta a listákat.

8 éves kényszerszünetüket követően - ami alatt Marie Fredriksson a rákkal küzdött - 2011-ben visszatértek Per Gessle-lel. Charm School című albumuk, valamint a She’s Got Nothing On (But The Radio) kislemezük pedig ismét felkerült a slágerlisták élbolyába. Koncertsorozatuk kétszer megkerülte a földet, 153 koncerten összesen 1.5 millió ember előtt játszottak.

A Roxette idén októberben vadonatúj turnéba kezdett, amihez most további  helyszíneket adtak. Az európai rész Milánóban kezdődik majd és 30 fellépést foglal magában. A turné egészen a csapat 30 éves fennállásának jubileumáig fog tartani 2016-ban, ezért a koncertkörutat The XXX - Anniversary Tour névre keresztelték.

A május 19-i, budapesti Roxette koncertre jegyek november 12-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül.


pop rock hír roxette



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása