2014.11.27. 14:30 – dankógábor

Most tényleg teljesen tönkrement a Creed énekese?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szerdán egy 15 perces videó jelent meg a Creed Facebook-oldalán, amiben Scott Stapp, a zenekar énekese mondja el, hogy teljesen legatyásodott, olyan szegény, hogy volt, hogy napokig nem evett és a kocsiban aludt, de most is egy Holiday Innben lakik.

Stapp szerint az összes pénzét ellopták, a jogdíjait pedig nem kapja meg. Mindez állítólag egy könyvvizsgálaton derült ki, ahol rengeteg szabálytalanságot találtak a kiadója működésében. Ezzel egy időben az adóhatóság a bankszámláját is befagyasztotta, majd miután reklamált, kiderült, hogy valami hiba történt, de a pénzét leghamarabb is csak kilenc hónap múlva kapja vissza. Ezek után annyira kimerült az éhezéstől, hogy a sürgősségin kötött ki. Stapp tudja, hogy ki csinálták ki, és annak ellenére a bíróságra ment, hogy megfenyegették.

Aki nem tudná: Scott Stapp a borzasztóan sikeres Creed rockzenekar énekese (jelenleg is, mivel csak szünetel az együttes, nem oszlottak fel.) Több tízmillió lemezt adtak el világszerte, több dallal is letarolták a slágerlistákat. Stapp 2013-ban szólólemezt adott ki, turnézott is vele rendesen, legutóbbi koncertjét szeptemberben adta. Azóta viszont nagyot fordult az élete, már ha a fenti (első részként számozott) videó igaz, és nem valami vírusmarketingről van szó a Creed esetleges visszatérése előtt.


rock hír creed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása