2014.12.03. 15:01 – Rácz Mihály

Makám: Napének című rendhagyó lemezbemutató koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

makam2014.jpg

A Makám már rég nem csak egyszerűen zenekar, sokkal inkább valódi intézmény, a gyerekdalokra épülő műsorfolyamtól kezdve a keleti zenékből merítő kortárs world-jazz formáción át a legjobb hazai folk és világzenei énekesnőket befuttató, változó felállású zenekarig igen sokoldalú alkotóműhely. A Krulik Zoltán vezette Makám most túl számtalan felejthetetlen albumon, koncerten és turnén, december 21-én, vasárnap este fél 8-tól a MOM-ban 30 év dalait és zenéit idézi meg rendhagyó módon.

Az új dalaikból és nagy slágereikből jócskán hallhatunk a zenekar mostani felállása és a vendégszólisták – BognárSzilvia,Lovász Irén, Szalóki Ági, Magyar Bori, Grencsó István, MizseiZoltán - előadásában.

Ezen kívül az est igazi meglepetése az 1984-ben alakult formáció színpadra lépése lesz, vagyis Bencze László-bőgő,Juhász Endre-oboa,Krulik Zoltán-gitár, Szalai Péter-tabla, Szőke Szabolcs-gadulka és Thurnay Balázs-kaval. – ők húsz éve nem voltak együtt a színpadon!


folk hír makám



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása