2014.12.04. 16:55 – dankógábor

Itt a legigazibb trve black metal sör

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Annyira trve, hogy természetesen fekete. Black ale. A Norvégiában élő sörfőzőmester, Mike Murphy gyártja, a nevet pedig az 1349 zenekar adta. A fenti képen Murphy áll középen, jobbra tőle Frost, a dobos, balra pedig Archaon, a gitáros látható. Picit csalódás, hogy Archaon arcán észreveszek valami mosolyfélét elrejtve, de Frost fagyos, ahogy kell. Murphynek megbocsátom a vigyorgást, ő nem black metalos, inkább Mastodon-tagnak néz ki. Na szóval, volt nekik egy sörkóstolójuk elég elegáns környezetben (nézd a képeket, még muffin is van rajta), ahol a norvég Hammer kielemezte az eredményt. Nem tudom mit írnak, nem tudok norvégul, de alább egy az egybe berakom a cikket Google-lel lefordítva. A lényeg, hogy ízlik a Hammernek a sör. Még megjegyezném, hogy ha igazán 1349-es sört akartak volna gyártani, akkor tűzfújásra is alkalmassá kellett volna tenniük. Ami lehet így van, nem kóstoltam, de nem nagyon hiszek benne. (Fotók: Kenneth Baluba Sporsheim)

1349 - Sör és Metal

1349 elején közzétett idei első két fajta sört. A zenekar által képviselt Kjetil-Vidar Haraldstad (Frost) és Idar Burheim (Archaon), valamint Mike Murphy Lervig Aktiebryggeri, meghívta egy szép kis csokor mintavétel és a történelem mögött 1349s saját Fekete Ale. Mi gyűjtötték Antis boltban Maridalsveien a Vulkán Hallban.

 
Aligha kétséges, hogy a zenekar büszke új sör. Mielőtt tudtuk szénsavas mi eszi ezzel a sötét dicsőség, kaptunk egy alapos alapozó a történelemben, mind a zenekar, és a sörgyár. Mint sok más zenekar, akik csak csapja a logó már elkészült sört, így ez már hosszú folyamat, ahol a zenekar végig részt vett tervezése ízét. Számunkra, akik érdeklődnek a több, mint bælme feküdjön le, így nagyon érdekes volt hallani. Az egyik ment mélyreható mindkét ízek és a folyamat, és mi van a felülvizsgálatot, ha az ötlet merült fel a késztermék készen állt.
 
Végül kiderült, hogy próbára, egy pedig a nem kevésbé izgatott az alapos felülvizsgálatát mindent körül ezt a legsötétebb a sötét belüli sört. Ahogy illik, természetesen, az alkohol aránya 13,49%. A kísértés nem volt kevesebb öntjük szemüveg egy gyönyörű nő, ugyanakkor szolgáltak mind sütemények, csokoládé és egyéb apró falatok mellett. És akkor gyorsan megérteni, hogy miért, mert ez egy sört élvezi. Ez édes, kesernyés utóízzel. Tökéletes együtt csokoládé és egyéb édességek.
 
Ez különösen kellemes pillanatot, ahol amellett, hogy a sör és édességek, lehet elvegyülni és beszélgetni sör mind a meghívottak és a zenekar. Nem nehéz megérteni, hogy a sör fontos srácok 1349 Ők valóban érdekel ez, és az is megérzik az íz. Biztos vagyok benne, a jó ízlés nem csak abból a hozzávalókat, de azért is, mert itt van hozzá mind sok időt, szeretet és meghatározása mögött az egész projekt.
 
Bár a fém, a sör és a csinos lányok egy halálos kombináció, ez csak egy dolgot szeretnék mondani, miután alapos mintavételi, hogy:

Metal Hammer APPROVE !!!


metál hír black 1349



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása