2014.12.05. 15:12 – Nihil_AK

Deathmetalos péntek este a Blue Hellben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

goatwhore_1.jpg

A Concerto az utóbbi időben igencsak kényezteti a leggorombább stílus rajongóit – pár hete a Cannibal Corpse zúzta le a Club 202 közönségét, a mai este pedig szintén érdekesnek ígérkezik a Dying Fetus és a Goatwhore főszereplésével. Ha ez nem lenne elég, januárban már biztosan érkezik az Obituary, májusban meg a Six Feet Under. Ha téged is lever a víz a tiszta énektől, ma este érdemes lenézni a Kék Yukba. Kedvcsinálónak itt egy videós programajánló!

A John Gallagher gitáros vezette Dying Fetus 1991 óta létezik. A főnökön kívül a bőgős Sean Beasley része a bandának hosszabb ideje - mára egyedül ő maradt meg abból a felállásból, amellyel 2004-ben két gitárral, és egy énekessel kiegészülve okoztak maradandó élményt a Kultiplex közönségének a Hate Eternallal közös turnéjukon. Egy ideje már trió felállásban készítik a lemezeiket, ami ugyanakkor a lényegen nem változtat – technikás death metal a játék neve, rengeteg blastbeattel fűszerezve. Az énektémákon Gallagher és Beasley testvériesen megosztoznak az utóbbi időben, így mára ez a két frontemberes felállás is a védjegyükké vált, példa erre a legutóbbi lemezről származó Second Skin is.

Sammy Pierre Duet gitárost a Crowbarból meg az Acid Bathből, Ben Falgoust énekest meg minimum a Soilent Greenből illik ismernie minden jobban informált zenehallgatónak. Közös bandájukat 1997-ben indították el, és bár mindketten prominens arcok New Orleans-i színtérről, a Goatwhore zenéjének nem sok köze van ahhoz a sludge hangzáshoz, ami általában eszünkbe jut a város neve hallatán. A banda gátlástalanul vegyíti a black, a death és a thrash metal elemeket, így igazából minden skatulyából kilógnak egy kicsit, ami nem kifejezetten hátrány, ha valaki vevő másra is a sablonokon kívül. Ráadásul kinézetük alapján biztosra vehető, hogy ők a csepregi szegecsgyár titkos endorserei, úgyhogy már csak ezért is érdemesek a közönség kitüntető figyelmére.

A Dying Fetus és a Goatwhore előtt két fiatalabb csapat, a Malevolence és a Fallujah lép a deszkákra ma este hattól. Érdemes tehát időben érkezni, már csak azért is, mert a koncerten már megvehetitek a jegyeteket a májusi Six Feet Underre is!

További infók és pontos menetrend itt: https://www.facebook.com/events/256819794442048


programajánló koncert hír concerto dying fetus fallujah goatwhore malevolence



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása