2014.12.05. 10:00 – _fá_

Új budapesti szórakozóhelyre jön Clark, aki 2014 egyik legjobb lemezét rakta össze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Több dolog miatt is fontos nap december 13 Budapesten: egyrészt megnyílik Tesla, ami az ígéretek szerint a város klubszínterének egyik legmenőbb részévé fog válni, másrészt fellép Clark, aki épp sokadvirágzását éli, és az év egyik legjobb lemezét adta ki idén. A leginkább analóg hangokkal dolgozó angol, de jelenleg Berlinben élő művészúr úgy ad cuccozás nélkül is értelmezhető hangsúlyt a technónak és house-nak és néha az idm-nek is, hogy közben a lehető legtávolabb áll a halálra unt bulizenéktől.

Nem először játszik Budapesten, de talán most a legjobbkor: az egyszerűen Clark címet kapó nyolcadik lemeze a legletisztultabb és céltudatosabb, amit valaha is készített. Ez már csak azért is meglepő, mert az elektro még a pár pozitív példa ellenére sem albumműfaj, 2014-ben pedig végképp nem szokás olyan lemezeket kiadni, amik nem a pár jó dal+egy csomó üresjárat formátumot alkalmazzák, hanem minden részlettel egyre teljesebbek.

Már csak azért is érdemes elnézni a Teslába, ahol persze majd lehet örülni a most is különösen jó vizuálnak, és annak, hogy a klubszíntér sem csak unallmaslemezpakolgatókból áll.


hír tesla house techno clark



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása