2014.08.30. 18:01 – KirschAndrás

Don’t Hassel The Hoff!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hoff_icebucket.jpg

A Kiégett Kabalák Szigete igenis létezik egy párhuzamos univerzumban. Itt időzik többek között a Skála Kópé, Müszi úr, Kósa L. Adolf, valamint a Szív TV és az MSat stábja is. Néha-néha azonban megnyílik egy féregjárat, és a sziget lakói tömegesen tódulnak át a 2010-es évekbe. Aki mindezt egy Világpanorámán edződött elme kitalációjának vélte volna, az a Celebrate the 80’s & the 90’s jóvoltából garantáltan átértékelte nézeteit. Egy hasonszőrű rendezvényt promotálására pedig ki bizonyult volna megfelelőbb személynek a tesztoszteronnal kitömött plüsskandúrnál, David Hasselhoffnál. Míg a 80-as években kistérségi tinilányok tucatjai imádkoztak a fogtündérhez azért, hogy a Hoff mellett ébredjenek, 2014 augusztusában – remélhetőleg – már ők is némi önfeledt nevetés reményében látogattak el a Hungaroringre. Azzal pedig maga a főisten sem vádolható, hogy híján lenne az öniróniának, ezen erény nélkül rettenetes nagy bajban is lenne.


snap! sabrina david hasselhoff koncertbeszámoló vengaboys 2unlimited dj sash samatha fox twenty4seven



2014.08.30. 16:07 – Lángoló

Szombat délutánra itt a Real Lies első nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rl2.jpg

Három éve foglalkoztunk már egyszer a szegedi Real Lies zenekarral. Akkor egy klipről írtunk lényegében jókat, most pedig bemutatjuk az első nagylemezüket. A 9 című albumot már elég régóta ígérte a csapat. Szerintük akár már el is felejthették őket azok is, akik akkor felfigyeltek rájuk, szóval lényegében ez most egy friss start.


rock hír real lies



2014.08.29. 17:37 – Hirdetés

Mi történt eddig a SZIN-en, és mi lesz ma?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

_INV0616-45.JPG

Tomboló tömeg, hangos kántálás, táncoló, ugráló emberek, fergeteges koncertek… talán így jellemezhető legjobban a SZIN első napja, melynek során valamennyi színpadon különleges zenei élményekben volt része a fesztiválozóknak. Hatalmas koncertet adott a SZIN Nagyszínpadán a brit Example, ahol a közönség együtt énekelte a csapat legnagyobb slágereit, de őrületes hangulat uralkodott az NNG Live! színpadán is, ahol a Russkaja töltötte meg a táncteret. Az első napon több mint 13 ezer ember kísérte végig a SZIN-t.


ajánló hirdetés program kiscsillag szin example quentin mosimann



2014.08.29. 13:32 – dankógábor

Szedjél szőlőt Stingnél 80 ezer forintért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Stingnek van egy nagy birtoka Toszkánában. Ezen a birtokon a híres Police-énekes, akinek nagyjából 71 milliárd 328 millió forintra becsülik a vagyonát, termelést folytat, Méz, oliva olaj, szőlő meg hasonló dolgokat csinál, természetesen rettentően egészséges műveléssel. Sting idén (vagy lehet még korábban) kitalálta, hogy leszedeti a szőlőjét turistákkal, akik égnek a vágytól, hogy a híres popsztár birtokán dolgozhassanak vagy csak egyszerűen meg akarják ismerni az olasz földművelést. És itt jön az, hogy állítólag Sting mindezért még pluszban elkér fejenként 208 fontot, azaz több mint 80 ezer forintot minden egyes embertől, aki neki dolgozik. Nem tudom igaz-e a hír, de ha igen, akkor Sting zseniális üzletember. Aki mellesleg úgy tervezi, hogy semmit nem hagy a gyermekeire, hanem feléli a vagyonát. Dolgozzanak ők is meg a pénzükért, mondja az apuka. Csak ne a toszkán birtokon.


pop rock hír sting



2014.08.29. 10:51 – dankógábor

Martin Scorsese Ramones-filmet rendez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Állítólag legalábbis, mert úgy tudjuk hivatalos megerősítés még nem jött rá. Mondjuk meglepő nem lenne a dolog, lévén Scorsese már több zenei témájú filmet rendezett,szóval minden bizonnyal elbírna a feladattal. Ráadásul állítólag nem is dokumentumfilm lesz majd, mert színészeket keresnek hozzá a pletykák szerint. A film amúgy a Ramones első lemezének negyvenedik évfordulójára jönne ki, és ugyanekkor elkezdenék kiadni a punkzenekar összes albumát is újra. A hírek szerint lesz dokumentumfilm is Ramones-témában, amiben az elhunyt tagok hozzátartozói, barátai emlékeznek meg a csapatról. A Ramones azon ritka popzenekarok közé tartozik, aminek már egy alapítótagja sincs életben.


punk pop rock ramones hír



2014.08.29. 09:53 – Boros Gábor

Indokolatlan szomorúság - Common-lemezkritika

Common – Nobody’s Smiling (Artium/Def Jam)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Common front cover.jpg

A kilencvenes évek nagy túlélője, a karrierjét hullámhegyekkel és völgyekkel, meglepő együttműködésekkel és hollywoodi kitérőkkel egyaránt tarkító Common most egy borongós koncept lemezzel tér vissza a mainstream hip-hop fellegvárában, a Def Jamnél. A Nobody’s Smiling a Chicagóban tapasztalható, fiatalok körében egyre gyakoribb fizikai és mentális erőszakra reflektál, a maga tizenhárom felvételével. A város első országos, és világsikert elért mikrofonistája három évet várt, hogy ezzel az alapvetően sötét, egyszerre a múltba és előre tekintő lemezzel megpróbálja a lehetetlent: a nagypályás kommerciális sikert. Eddig úgy tűnik sikerül neki.


lemezkritika hip-hop rap common ezt hallgasd



2014.08.28. 13:15 – mista

Sokat kell sorban állni az idei SZIN-en

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szin_2014_sor_01.jpg

Ugyan már két nap eltelt az idei SZIN-ből, de a hétvége és a nagyobb tömeg még csak most jön, így érdemes tudni róla, hogy a fesztiválon újfajta beléptető rendszert vezettek be, aminek hatására a legforgalmasabb órákban már a nulladik és az első estén is komoly sorok alakultak ki a bejáratoknál. Sokkal lassabban megy a bejutás, mint az előző években. Sőt, a legjobb, hogy kimenni sem lehet csak úgy az Újszegedi Partfürdőről. Minden esetben vonalkódolvasóval ácsorgó kislányok előtt kell színt vallani arról, hogy kifelé vagy befelé tartunk éppen. A helyzet egyébként vicces, mert láthatóan ők is még csak ismerkednek a rendszerrel, az viszont már kevésbé az, ha éppen emiatt késik le valaki egy koncertet. Szóval érdemes időben érkezni. Mi szóltunk. (Fotó: SZIN Facebook)


fesztivál hír szin szin 2014



2014.08.28. 12:49 – Hirdetés

Suzuki viaDAL Próbatétel – vasárnap a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

suzuki_viadal_probatetel_1per1_sajto_155x218_2014.jpg

Tucatszor voltál már Paddyn? A nyár végén, a Leander hallatán már csak egy kemény, csupasz örökzöld cserjére gondolsz? Annát meg csak full sminkben ismered fel, és a moziba is betaláltál már? Akkor itt az ideje, hogy a szokásostól teljesen eltérő módon bulizz a Supernemmel, a Leander Risinggal, az Anna and the Barbies-zal, a Paddy & The Rats-szel, az AWS-sel és a Dorothy-val a Barba Negra Track-ben augusztus utolsó napján!

Nem másra vállalkoznak a bandák, mint hogy egy tipikus turné állomásait megelevenítő sorversenyen mérik össze erejüket a Ti segítségetekkel. A zenekarok cuccai összekeverednek, sürgősen le kell mosni a turnéverdát, nagyon megszomjaznak a koncert után, és ezeket mind-mind orvosolni kell. Azonnal és lehetőleg minél gyorsabban. Hogy melyik brigád a legrátermettebb, az rajtuk és rajtatok múlik, hiszen egy-egy feladatnál nagy szükségük lesz a rajongók segítségére is. Minden adott egy tökéletes nyárzáró mulatsághoz, a kötetlen hangulat pedig garancia arra, hogy minden résztvevő szép emlékekkel gazdagodik majd.

Hangulatfelelős: Senior Hal (Kovács Krisztián).

Szeretettel várunk mindenkit, ott találkozunk!

 

Suzuki viaDAL Próbatétel

2014. augusztus 31., vasárnap 13:00-20:00

Facebook-esemény


koncert dorothy supernem aws anna and the barbies paddy and the rats leander rising barba negra track suzuki viadal



2014.08.28. 11:07 – Lángoló

Bánkitó Fesztivál-os klip a colorStartól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Robbanó televíziók, elektronikus tánczene, pszichedelikus utazás, új dimenziók, party, világzene, belső filmek, lüktető ritmusok, gitáralapú elecktrock.

Ezt a szöveget kaptuk a kiadótól a fenti kliphez kapcsolódóan, amin a colorStar szerepel. A zenekar 2014 tavaszán Reaction címmel kislemezt, a Blind and Deaf protest dalhoz pedig klipet jelentetett meg. A tavaszi turné és a nyári fesztiválok közepette viszont már dolgoztak az új lemezükön, amit novemberben ad ki a 1G Records. Most, még az album megjelenése előtt kijött egy újabb, az idei Bánkitó Fesztiválon forgatott videó a kislemezen található One More Song című számhoz. A klip rendezője a színházi és filmes színész-rendező, Fogarasi Gergely. Fent tessék a kész cuccot megnézni! Koncertre pedig szeptember 12-én tessék menni a Rohamba.


pop hír colorstar



süti beállítások módosítása