2015.01.26. 14:06 – Lángoló

A Sick Of It All újra Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sick-of-it-all3.jpgA New York-i hardcore szcéna egyik legkomolyabb szereplője, az kíméletlenül gyors tempók koronázatlan királya, a közel harmincéves NYHC-brigád, a Sick Of It All 2015. április 25-én újra Budapestre érkezik, az A38 Hajón  – ahol 10 évvel ezelőtt már koncertezett a zenekar  – ad koncertet. Előzenekarként a Trapped Under Ice frontemberének vadiúj együttese, az elsőlemezes Angel Du$t lép fel.

A Sick Of It All viszonylag gyakran koncertezik Magyarországon és a környéken, a zenekar minden bulija súlyos atomcsapás. A jövőre harmincéves együttes a New York-i hardcore egyik legkomolyabb reprezentánsa, a műfaj összes alapvető jegyével. Légkalapácsszerű megszólalás, észtvesztően gyors számok, Lou Koller jellegzetes, védjegyszerű éneklése-szövegelése, punk és metál kavarog a Sick Of It All zseniálisan energikus zenéjében.

Szinte semmi nem látszik a három évtizede lényegében változatlan felállásban dübörgő négyes korából – a zenekar éppoly dühös, agresszív és természetes, mint az első koncertjén. Ezt bizonyítja a SOIA legfrissebb nagylemeze is, a tavaly ősszel megjelent The Last Act of Defiance is, amelynek európai bemutató turnéján garantáltan megbillegteti a hajót, ahogy tette azt tíz évvel ezelőtti legendás klubbuliján.

Az előzenekar a baltimore-i Angel Du$t, egy, a klasszikus punk-HC megszólalást felidéző öttagú együttes. Bár a zenekar egyelőre nem túlságosan ismert, elég valószínű, hogy ez nem marad így sokáig. A frontember ugyanis nem más, mint a Trapped Under Ice énekese, Justice Tripp, aki kihasználva anyazenekara átmeneti leállását, gyorsan összehozta az Angel Du$tot. Tripp több interjújában is elmondja, mennyire tiszteli a Ramonest és a Cro-Mags-t, így elég pontosan elképzelhetjük, milyen is az Angel Du$t zenéje. Korai HC, sok punk, kevés kompromisszum  soha jobb előzenekart!

 

 

 


punk koncert program a38 sick of it all angel dust



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása