2015.02.13. 10:09 – Hirdetés

Európa Kiadó a Millenárison - játék!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ek.jpg

A Budapest Promoter szervezésében február végétől több érdekes koncert is várja az érdeklődőket. Jövő pénteken a Millenáris  Teátrumban az Európa Kiadó kezdi a sort, két héttel később a Lambet üdvözölhetjük az Akváriumban, április közepén pedig  Nneka lép fel ugyanott. A most induló játéksorozatban az összes bulira páros belépőt nyerhetsz, ha válaszolsz egy-egy egyszerű kérdésre! Részletek a hajtás után!

Jövő pénteken hosszú idő után először lép fel Budapesten az Európa Kiadó. A hazai pop-rock történet egyik legfontosabb zenekara az idők során újra és újra úgy tudott megújulni, hogy közben sosem vált mainstream-formációvá. Egyéni stílusukat és működésük független szellemiségét fennállásuk óta következetesen megőrizték, a dalaik közül ma már sok klasszikusnak számít. Bár az 1981-es megalakulás óta több olyan periódusa is volt a zenekarnak, amikor az különböző okokból   ahogy Menyhárt Jenő fogalmaz – "hibernálva volt", mára az Európa Kiadó nagyon is élő produkcióvá vált  olyannyira, hogy új és régi dalok egyaránt elhangzanak majd a koncerten.

A koncerten a zenekar a megszokott felállásban játszik (Menyhárt Jenő: ének, gitár, Másik János: ének, billentyűs és ütőhangszerek; Kirschner Péter: ének, gitár; Darvas Bence: ének, billentyűs és ütőhangszerek, hegedű, trombita; Fülöp Bence: basszusgitár; Gyenge Lajos: dob), azonban az eseményen néhány szám erejéig bemutatkozik majd egy új Európa Kiadó-zenész is. Meghívott vendégként a Menyhárttal számos URH klasszikust közösen jegyző Müller Péter Sziámi, illetve a rövid idő alatt népszerűvé vált Krasznai Tünde állnak majd színpadra.

A koncert- és színházélményt egy igazi kultúrcsemegének számító bevezetőprogram is garantálja. Az Európa Kiadó fellépése előtt a Mocskos idők című slam poetry-estet láthatjuk, ahol Kemény Zsófi, Simon Márton, Horváth Kristóf  "Színész Bob" slammerek verselnek majd, kísérőzenekaruk pedig a Bob és Bobék Orchestra lesz.

A játék során elsőként lájkolni kell a Budapest Promoter és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait /vagy a koncert Facebook-eseményét. A megfejtést a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló - Európa Kiadó-játék tárgyú levélben jövő szerdán éjfélig.  Csütörtökön sorsolás, a nyertest e-mailben értesítjük. A kérdés pedig, amelyre a választ várjuk:

- Nevezz meg legalább egy vendéget a koncertről.

Európa Kiadó, 2015. február 20. – Millenáris Teátrum

Belépőjegyek megvásárolhatók a Ticketportal hálózatában 2900 Ft-ért:

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?ID=45774

Az eseményről és a programról itt tájékozódhatsz:

https://www.facebook.com/events/367703896737632/?ref_newsfeed_story_type=regular

http://budapestpromoter.com/ 

Ha tetszet a játék, érdemes figyelned a Lángolót jövő pénteken, amikor is a Lamb koncertjére nyerhetsz majd jegyeket!


ajánló játék rock koncert urh hír európa kiadó menyhárt jenő lamb ú



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása