2015.02.16. 10:43 – dankógábor

A szülinapi SNL is Kanye Westről szólt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A hétvégén volt a Saturday Night Live negyvenedik évfordulós, ünnepi adása, ahol többek között olyan zenészek is felbukkantak, mint az Arcade Fire-es Win Butler, Jack White, Justin Timberlake és persze Kanye West. Utóbbi az egész műsort széttrollkodta. Persze tervezetten, forgatókönyv szerint. A legfontosabb megjelenése természetesen a fellépése volt, ami, dögöljek meg, de nekem tetszik. Fekve, Krisztus-pózban indít a Jesus Walks című dallal, majd görnyedve folytatja az Only One-nal, a végén pedig Sia és Vic Mensa társaságában nyomja a Wolvest. Minimál, de hatásos vizuális körítéssel. Tessék megnézni!

Aztán van egy ilyen a Wayne's World-os Mike Myersszel és Dana Carveyval. Itt is folyamatosan előjön Kanye West és az ő díjátadós színpadra rohangálása:

És még volt egy vörös szőnyeges cucc is, amit most nem találok. Itt szintén azzal mókáztak, hogy West váratlanul megjelenik és kiveszi a műsorvezető kezéből a mikrofont.

Természetesen Kanye Westen kívül is volt több zenei előadás is (jó, tudom West nem zene, bocs). Win Butler például Miley Cyrusszal lépett fel, Paul Simon pedig Paul McCartneyval, de Jack White is megjelent a színpadon.

És hogy a Kanye-gyűlölők is kapjanak valamit, itt van a Steel Panther Westhez írt dala, amiben szamárfingnak nevezik a zenéjét, örülnek, hogy nem Beyoncé nyerte a Grammyt, majd hererákot kívánnak neki. Alább a kifinomult rockerhumor:


hiphop hír snl kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása